Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Adrian Lăcătuș se alătură PepsiCo în poziția de Commercial Senior Director pentru Balcanii de Est

PepsiCo anunță numirea lui Adrian Lăcătuș în poziția de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, începând cu 3 ianuarie 2019. Adrian Lăcătuș deține o experință de 14 ani în industria FMCG.
Adrian Lacatus, Commercial Senior Director East Balkans

Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, Adrian Lăcătuș a lucrat la Mars, în Bulgaria, ca Market Director, având sarcina de a conduce organizarea trans-funcțională a companiei. În prealabil, a avut roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance și Supply Chain la Wrigley și Heidi Chocolate. Adrian Lăcătuș are un Master în Economie de la Academia de Studii Economice din București.

Printre realizările sale se numără optimizarea proceselor Route to Market în România și conducerea planurilor de Sales Capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu și Africa de Nord), care au dus la o orientare mai bună către client.

În același timp, Nikos Tzinieris fost promovat într-un nou rol, ca Vice President Sales în Rusia. În ultimii patru ani, Nikos Tzinieris a condus organizația PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est, obținând o creștere semnificativă și profitabilitate sustenabilă de la an la an. Pe parcursul celor 16 ani petrecuți alături de PepsiCo, Tzinieris s-a remarcat ca un lider orientat către rezultate și cu abilităţi în domeniul comercial.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – NOIEMBRIE 2018

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – NOIEMBRIE 2018

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – NOIEMBRIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii