Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

Adrian Hădean vine la Forbes Heroes 2015

Pe 16 mai, la Forbes Heroes, chef Adrian Hădean va dezvălui care sunt ingredientele unei cariere construite din pasiune.
adi hadean

Adrian Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și măiestriei sale culinare cu care și-a câștigat numeroși fani, încă de la începuturile aparițiilor sale publice.

Pasiunea devenită profesie o împleteşte cu aceeaşi măiestrie şi cu celelate preocupări ale sale, fotografia şi scrisul, blogul său culinar fiind vizitat de peste 16 milioane de oameni în ultimii 5 ani şi bucurându-se de un trafic semnificativ, inclusiv pe pagina sa de Facebook.

Pasiunea cu care scrie, găteşte şi talentul său aparte l-au făcut pe Adrian Hădean, Mastercheful de la ProTV, unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România.

Motto: 

Când faci ce îți place cu adevărat nu te poți opri din asta ca să revii la jobul de zi cu zi, ci îți structurezi tot ceea ce faci în așa fel încât să se învârtă în jurul pasiunii tale. Iar la un moment dat, ajungi ca granițe între cele două să nu mai existe. 

Adrian Hădean este speaker în cadrul Forbes HEROES 2015, un eveniment despre inovaţie, curaj și excelență care promovează adevăratele modele ale actualei generații. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii