Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Adrian Comșa – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Adrian Comșa Avere: 16-17 milioane de euro Varsta: 49 de ani Resedinta: Galați Domeniu/Companie: Construcții, distribuție energie electrică, comerț  

Controversat pe plan local, inclus de mass-media pe lista „băieţilor deştepţi“ care fac afaceri în energie, şi considerat un apropiat al politicienilor puterii, cu ajutorul cărora a câştigă contracte cu statul, omul de afaceri Adrian Marcel Comşa este şi unul din cei mai discreţi miliardari ai Galaţiului.

Nu doar activitatea de intermediere a energiei electrice se află sub lupa presei, ci şi activităţile din sectorul construcţiilor. Dincolo de controversele legate de activităţile sale, Comşa rămâne unul dintre miliardarii Galațiului .La finele anului 2010, businessurile lui Comşa au avut o cifră de afaceri însumată de circa 32 de milioane euro, cu 34% mai mică decât cea realizată în 2009. Şi în ceea ce priveşte profitabilitatea, 2010 a fost un an mai prost decât 2009 – În valoare absolută, profiturile au scăzut cu circa 30%, iar raportat la cifra de afaceri, marja de profit s-a situat la circa 1%, fiind semnificativ mai mică decât cea înregistrată cu un an în urmă.

Vezi care era averea lui Adrian Comșa în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii