Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Summer Plans 2021 |
|

Adrian Badea, CEO SelfPay: “Am început dezvoltarea unei noi aplicații mobile, care va aduce un element de noutate absolută pe piața locală, dar și internațională”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.
Adrian Badea SelfPay

Vacanță pentru business

Începutul pandemiei ne-a dat și nouă, asemenea multor altor business-uri, emoții serioase care ne-au făcut să ne gândim mai puțin la vacanțe și mai mult la supraviețuire, atât pe plan profesional cât și personal. Din fericire, am fost printre cei norocoși, astfel că anul pandemic  2020 a avut un impact mai degrabă pozitiv pentru SelfPay și, în lipsa vacanțelor la care nu am avut timp sau șansa să ne gândim, am avut oportunitatea să facem mai mult decât ne propusesem și să începem chiar și proiecte noi. 2021 se arată a fi un an încărcat, așa că vacanța “cea mare” poate să mai aștepte.

Certitudini și predictibilitate

Acum, mai mult că niciodată suntem siguri pe puterea și capacitatea de adaptare a echipei noastre. Avem o echipă puternică, inspirată, motivată, alături de care știu că putem să gestionăm multe dintre “surprizele” și provocările care ar putea apărea. Capacitatea echipei și motivația de îndeplinire a misiunii noastre de a construi o soluție completă de plăți care să contribuie la creșterea incluziunii financiare și a accesului oamenilor la soluții moderne și sigure de plată, ne dau energie și, în același timp, predictibilitate.

Îngrijorări

Nu pot spune că mă îngrijorează, cât mă entuziasmează sentimentul de trezire, de forfotă, de agitație. Domeniul nostru este unul care permanent va exista într-o formă sau alta. Anul acesta am văzut cum atât jucători mai vechi, cât și jucători nou apăruți în piață au început să miște și să se readapteze, ceea ce nu înseamnă decât și mai multe resurse care trag în aceeași direcție – educarea consumatorului român în domeniul financiar, precum și continuarea transformării digitale.

Planuri de business

2021 este un an intens pentru SelfPay. Am început dezvoltarea unei noi aplicații mobile, care va aduce un element de noutate absolută pe piața locală, dar și internațională. Lansarea acesteia este preconizată pentru la finalul verii. O altă inițiativă importantă o reprezintă extinderea activității pe plan internațional care a fost deja începută pe două piețe importante din Europa. Pentru a asigura finanțarea inițiativelor de business, am trecut cu succes prin prima emisiune de obligațiuni.

În 2022 ne vom concentra pe trei direcții strategice: 1. Continuarea dezvoltării rețelei și a business-ului local; 2. Dezvoltarea business-ului la nivel european; 3. Accelerarea dezvoltării soluțiilor financiare pe zona de mobile, creând sinergie puternică cu rețeaua fizică de Stații de Plată din diversele teritorii.

Vacanță în țară sau străinătate

Nu am planificat încă vacanța cu familia, chiar dacă discutăm de ceva vreme câteva opțiuni. Din păcate, nu putem încă să ne mișcăm atât de liber precum ne-am fi dorit. În aceste condiții, anul acesta va fi împărțit între weekend-uri prelungite petrecute în frumoasă Românie și poate o săptămână pe o plajă străină ce va fi aleasă prin votul majorității 🙂 Câteva tururi cu motocicleta nu au cum să lipsească din peisaj.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii