Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Administraţia Fondului Cultural Naţional finanţează cu 800.000 de lei proiecte editoriale

Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) lansează sâmbătă sesiunea III/ 2020 de finanţare a proiectelor editoriale care se vor derula în perioada 22 iulie şi 15 noiembrie şi care are un buget de 800.000 de lei, informează News.ro.
 aboneaza-te
carte

„Datorită remarcabilei implicări a membrilor Consiliului AFCN, dorim să transmitem un semnal de întoarcere treptată la o stare de normalitate şi menţinem datele anunţate în calendarul de finaţare. În ciuda constrângerilor pe care pandemia le-a impus pentru moment sectorului cultural, avem încredere că în curând activităţile vor reveni la normal. Acest „test” la care am fost, şi suntem, cu toţii supuşi, a revelat rolul esenţial pe care cultura scrisă îl are în bunăstarea emoţională a societăţii, în mod special în aceste zile”, a precizat Irina Cios, directoarea AFCN, conform News.ro.

O entitate poate înscrie în concurs un singur proiect editorial pe secţiune, care poate conţine maximum 10 titluri.

Între 2 şi 31 mai pot propune proiecte edituri şi redacţii de publicaţii culturale, persoane juridice de drept privat care, potrivit actelor constitutive, desfăşoară activităţi editoriale şi/sau persoane juridice de drept public.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii