Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Adiss plănuiește să atragă 6,4 mil. lei printr-un plasament privat de acțiuni care va fi demarat la finalul săptămânii

Adiss este o companie românească specializată în epurarea și tratarea apei, cu peste 28 de ani de experiență. Până în prezent compania a proiectat și executat peste 300 stații de epurare, care deservesc aproximativ 700 de comunități ce reprezintă 2,5 milioane de oameni sau 40 de milioane de litri de apă curățați zilnic.  
ADISS

Adiss va demara o ofertă de plasament privat de acțiuni la finalul acestei săptămâni, prin care își propune să atragă 6,4 milioane de lei, a declarat compania la cererea Forbes România. Acțiunile emise vor corespunde unei valori echivalente cu 25% din business.

“Acțiunile nou emise vor fi ofertate unui număr de cel mult 149 de investitori de retail pentru fiecare stat din UE, alături de investitori profesionali”, au mai declarat reprezentanții Adiss pentru Forbes România.

Compania de brokeraj Goldring va fi intermediarul ofertei. Plasamentul privat va fi urmat de listarea acțiunilor pe piața AeRO a BVB.

Adiss a încheiat anul 2020 cu o creștere de aproape 90% a cifrei de afaceri față de anul precedent, respectiv 8,3 milioane de euro față de 4,5 milioane de euro în 2019.

„Fondurile obținute ca urmare a vânzării de acțiuni prin plasament privat vin să susțină dezvoltarea accelerată a companiei, a gamei de soluții, produse și servicii pe care Adiss le oferă în raport cu nevoile clienților din segmentele țintă: companii de apă locale și regionale, societăți de construcții, producători industriali, precum și noi oportunități de business.

Piața infrastructurii apei în România își va continua trendul accelerat crescător în următorii 10 ani, iar Adiss își propune  consolidarea unei poziții dominante pe această piață. În prezent, suntem lideri pe piața epurării apei și ne propunem să fim cea mai importantă companie și pe piața tratării apei. (…) Pentru 2021, țintim o creștere de peste 10% a cifrei de afaceri, față de 2020”, spune Cristian Raț, acționar majoritar Adiss.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii