Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Adio, OTV! CNA i-a retras licența

Dan-diaconescu-DD-TV.jpg
Consiliul Național al Audiovizualului a retras licența OTV pentru că nu a făcut dovada achitării amenzilor în termen de șase luni, conform articolului 57(1-d) din Legea Audiovizualului, anunță site-ul Media Expres. 

Decizia CNA urma să fie comunicată televiziunii în cursul acestei zile, la aproximativ 30 de minute după ce Consiliul a votat în unanimitate retragerea licenței la propunerea președintelui CNA, Laura Georgescu, deci aproximativ la ora 16:00. Această decizie ar trebui să intre în vigoare din momentul în care OTV primește informarea, deci, din aceasta seară – după cum a afirmat Laura Georgescu, președintele Consiliului în ședință.

CNA a analizat situația radiodifuzorilor care nu au depus dovada achitării amenzilor aplicate în perioada ianuarie-iunie 2012. La solicitarea unora dintre televiziuni, CNA a amânat luarea unor decizii până joi, 31 ianuarie privind Realitatea TV (București, Târgu Mureș), The Money Channel și TVR, având în vedere diverse argumente invocate de către petenți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii