Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Adidas a lansat gheata adizero™ f50Messi

MESSI-3418.jpg
Leo Messi a colaborat cu Adidas la designul și dezvoltarea noii ghete adizero™ f50Messi, parte a colecției Messi ce cuprinde ghete și echipamente pentru fotbal. Astfel, fotbalistul argentinian își rezervă o poziție în istoria Adidas cu o colecție semnată chiar de el.

Designul ghetei include logoul semnăturii fotbalistului. Gama de culori folosită este inspirată de preferințele jucătorului: roșu (culoarea sa preferată) și alb. Această combinație a fost aleasă pentru a evidenția pericolul pe care îl reprezintă Messi pentru adversari.

Un singur crampon dintre cele 11 este rosu și îl reprezintă pe Messi alături de colegii săi de echipă și, de asemenea, modul în care  acesta se percepe pe sine: la fel de puternic ca echipa sa.

Messi s-a implicat în dezvoltarea ghetei împreună cu echipa Adidas. Au fost realizate 10 teste pe teren, pentru a studia mișcările naturale ale piciorului, în timpul jocului.

O gheată adizero™ f50Messi cântărește 165 de grame, fiind una dintre cele mai ușoare de pe piață.

Stratul de 1,5 mm de Sprintskin, realizat din material sintetic Dualmax,  asigură greutatea redusă a ghetei și, în același timp, permite piciorului să se simtă confortabil. Sprintweb este textura 3D imprimată pe suprafața ghetei și permite controlul superior al mingii. Stratul final, Sprintframe, le oferă fotbaliștilor o gheată perfect echilibrată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii