FacebookTwitterLinkedIn

Mă bucură faptul că Gabriela a preluat conducerea echipei de Marketing și Business Development. Sunt convins că experienţa şi entuziasmul ei pentru managementul companiei vor contribui la întărirea imaginii Adeplast ca cel mai important producător român pe piața materialelor de construcții”, a declarat Marcel Bărbuț, antreprenorul care a construit compania AdePlast.

AdePlast este unul dintre cei mai importanți producători români de materiale pentru construcţii, cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Am ales AdePlast pentru că admir curajul și determinarea oamenilor care au dezvoltat un business puternic, autentic, cu mari perspective. Rezonez cu pasiunea firmei pentru inovaţie, cu spiritul AdePlast creativ și combativ”, a declarat Gabriela Streza.

Ea are 15 ani de experiență în departamentele de marketing ale unor companii multinaționale, lideri în domeniile lor, gestionând sute de proiecte. Are studii la Universitatea Politehnică.

Adeplast produce la Oradea 250.000 de tone de adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone/an de vopsele şi tencuieli decorative şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone/an, o fabrică de EPS de un milion de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adauga o fabrică de vopsele, tencuieli decorative, lacuri şi emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone/an. Compania deţine o zonă industrială din Roman, care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone/an şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi.