Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Adela Smeu este noul CEO Brico Depôt România

Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România. Adela îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcția de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc. Ea va prelua funcția de la 1 iulie.  
Adela Smeu

Adela Smeu este în prezent Director Financiar în cadrul Brico Depôt România și s-a alăturat companiei din 2015.Timp de 8 ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group și a deținut funcții la United Technology Corporation Paris și PwC România.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani și a deținut funcții de conducere în departamentele financiare și operațiuni din Franța, Marea Britanie și România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franța, Director Financiar al B&Q și, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

“Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România și sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania împreună cu echipa excelentă pe care o avem aici,  ” a declarat Christian Mazauric.

 

Adela Smeu: “Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piața din România și ne dorim să fim și mai aproape de clienți pentru a le oferi constant cele mai bune soluții pentru amenajarea și renovarea locuinței”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii