Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Imobiliare |
|

Adecco se mută în Green Court Bucharest

Adecco este noul chiriaș al proiectului Skanska, Green Court Bucharest.
Green Court Bucharest

Skanska și Adecco România anunță semnarea unui contract de închiriere pentru un spațiu de 920 mp în clădirea B a complexului Green Court Bucharest. Clădirea B va avea 18.000 mp, 12 etaje supraterane şi 3 nivele subterane cu 315 locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Cei 920 mp închiriați de Adecco România vor găzdui sediul companiei și o agenție de recrutare. Adecco România, lider al pieței de HR și membru al Adecco Grup, își va muta sediul în iunie 2015.

Gradul de ocupare al clădirii B a ajuns astfel la 18%. Tranzacția a fost intermediată de Jones Lang LaSalle. Green Court Bucharest,  format din 3 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 52.000 mp, este un proiect semnat de Skanska România,  dezvoltator de clădiri ecologice de birouri. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții.

Grupul Skanska  activează în Europa, Statele Unite și America Centrală. Skanska a înregistrat în 2013 venituri totale în valoare de 136 miliarde coroane suedeze (15.8 miliarde EURO).

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii