Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Adama, vânzări cu 30% mai mari în 2015

Creșterea vânzărilor Adama de anul acesta vine pe fondul unei tendințe asemănătoare înregistrate în ultimii doi ani.
László_Csiki.jpg

În ultimele 24 de luni, dezvoltatorul de proiecte rezidențiale Adama, deținut integral de fondul de investiții austriac Immofinanz, a înregistrat, din perspectiva vânzărilor, un trend constant ascendent, având cu până la 30% mai multe apartamente vândute în 2014 față de 2013. Acum doi ani, dezvoltatorul înregistrase, de asemenea, o creștere de 25% față de 2012.

”Prima jumătate a anului 2015 a debutat și ea cu o creștere de 30-35% în vânzări comparativ cu aceeași perioadă din 2014”, declară Laszlo Csiki, CEO Adama, membru în Comitetul Executiv.

Cel mai recent proiect al companiei este Evocasa Serenie, un ansamblu cu 77 de apartamente situat în cartierul bucureștean Berceni, la care lucrările au demarat în acest an. O investiție de trei milioane de euro, Evocasa Serenia ridică nivelul total al investițiilor făcute de Adama în perioada postcriză la aproximativ 20 de milioane de euro.

Următoarele direcții spre care Adama se îndreaptă pe termen mediu sunt dezvoltarea de proiecte în Timișoara și Brașov,dar și în nordul Bucureștiului, zone în care companie deține terenuri. În total, portofoliul de terenuri pe care Adama îl are în România are o suprafață de aproape 300 de hectare.

Citiți mai multe despre planurile Adama, precum și despre ce crede Laszlo Csiki despre piața rezidențială din România în noul ”Ghid al Investițiilor Forbes”, ce va fi publicat în curând în ediția tipărită a revistei ”Forbes România”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii