FacebookTwitterLinkedIn

A doua fază de dezvoltare a proiectului a fost demarată în luna octombrie 2012, iar livrarea ei este programată pentru această toamnă. Structura de rezistență a noii clădiri este realizată integral din beton armat, iar pereții exterior și partiționările dintre apartamente sunt realizate din cărămidă. Cu o investiție totală de 8,7 milioane euro pentru dezvoltarea celei de-a doua faze, Edenia Titan este amplasat în apropierea Parcului Titan din București și păstează conceptul de ansamblu rezidențial supravegheat şi păzit 24 de ore din 24.

Află ce rezultate financiare a avut Immofinanz în primele nouă luni ale anului financiar 2012/13

În cea de-a doua etapă de dezvoltare a proiectului, va fi livrată o nouă clădire cu 11 niveluri și un total de 126 de apartamente de una, două și trei camere, într-o gamă largă de configurații, cu suprafețe cuprinse între 57 și 139 de metri pătrați, completând astfel etapa I a ansamblului, finalizată în 2009 și compusă din două blocuri cu 226 de unități. În Edenia Titan sunt disponibile apartamente complet finisate la prețuri începând de la 62.700 euro (+T.V.A.) pentru un apartament cu două camere. Până la momentul actual, aproximativ 25% dintre apartamentele din noua clădire au fost deja vândute.

Alături de consultanții de vânzări Adama, potențialii clienți pot asista la evoluția lucrărilor, beneficiind de oferte speciale de preț pentru locuințele achiziționate încă din faza de construcție, potrivit dezvoltatorului..

Simultan cu Edenia Titan, Adama a început în septembrie 2012 a doua etapă de dezvoltare și pentru ansamblul rezidențial Evocasa Optima, aflat tot în zona Titan. Lucrările de construcție au avansat în acest caz mai rapid datorită fundației deja existente astfel că livrarea noilor apartamente va avea loc în iulie 2013. Evocasa Optima 2 este formată din 84 de unități de două și trei camere, concepute după un design modular nou și eficient pentru apartamente accesibile. Prima etapă (83 de unități) a fost finalizată în 2010, 82% dintre unități fiind vândute până în prezent.