Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, a închiriat un depozit de 9.000 mp în CTPark Sibiu

Compania A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, care deține lanțul de farmacii cu același nume, a închiriat un depozit de 9.000 de metri pătrați în proiectul CTPark Sibiu, dezvoltat de CTP.
CTPark Bucharest

Acesta va fi cel de-al doilea mare hub de distribuție pentru compania A&D Pharma, după cel din București, care are în prezent o suprafață de peste 27.000 de metri pătrați.

Tranzacția a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.

A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, are o experiență pe piața locală de peste 25 de ani și este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente. În România, A&D Pharma operează prin două linii de business, Mediplus Exim SRL și linia de retail pharma, Dr.Max și Sensiblu.

În România, CTP are un portofoliu care ajunge la peste 1,5 milioane metri pătraţi, din care 1,3 milioane metri pătraţi concentrați în București.

CTPark Sibiu are o suprafață construită de 20,000 metri pătraţi reprezentată de 2 clădiri distincte, având potențial de dezvoltare de peste 100.000 metri pătraţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii