Cautare
, Contributor

Film |
|

Actrița Scarlett Johansson a născut un băiețel

Anunțul a fost făcut pe Instagram de soțul lui Scarlett Johansson, actorul Colin Jost.
92nd Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020

„Ok, ok, avem un băiețel. Îl cheamă Cosmo și îl iubim foarte mult”, a scris Colin Jost pe contul său de Instagram, fără a adăuga alte detalii.

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au cunoscut în mai 2017, s-au logodit în 2019 și s-au căsătorit anul trecut, în octombrie. Scarlett Johansson mai are o fetiță, Rose Dorothy, în vârstă de șapte ani, din căsnicia cu Romain Dauriac.

Colin Jost este al treilea soț al lui Scarlett Johansson, după Ryan Reynolds (2008 – 2011) și jurnalistul Romain Dauriac (2014 – 2017).
De două ori nominalizată la Oscar și de cinci ori la Globurile de Aur, Scarlett Johansson este deținătoarea unui premiu Tony, una dintre cele mai importante distincții din teatru. Chiar dacă în ultimii ani cariera pare să îi fie acaparată de filmele din universul Marvel, cele mai reușite roluri ale ei rămân cele din „Lost in Translation”, „Girl with a Pearl Earring”, „A Love Song for Bobby Long” și „Marriage Story”.
Potrivit Forbes SUA, Scarlett a fost cea mai bine plătită actriță în anii 2018 și 2019, cu câștiguri de 40, respectiv 56 de milioane de dolari.
În vârstă de 39 de ani, actualul ei soț, Colin Jost, a absolvit în 2004 cursurile Universității Harvard, cu specializarea în istorie și literatură. Lucrarea sa de diplomă l-a avut ca subiect pe romancierul rus Vladimir Nabokov.

Actor, scriitor și scenarist, Jost lucrează pentru show-ul TV Saturday Night Live din 2005 și a obținut de patru ori premiul Writers Guild of America pentru comedie.

Foto Profimediaimages.ro

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii