FacebookTwitterLinkedIn

Duminică seară, actorul Ioan Haiduc a scris pe Facebook: „În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, notează News.ro.

În acelaşi spital se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, confirmaţi cu Covid-19. Ei au participat împreună la filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” a postului Antena 1, notează News.ro.

Adriana Trandafir este absolventa a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, Facultatea de Teatru, sectia actorie, clasa prof. univ. Leopoldina Balanuta, Alexa Visarion si Alexandru Lazar.

Actrița deține numeroase premii, printre care: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul “De ce fierbe copilul în mămăligă”; Premiul pentru cea mai bună actriță de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galați pentru rolul Rose Quimet din spectacolul “Cumetrele”; Premiul pentru cea mai bună actriță de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galați pentru rolul Ana din spectacolul “Stele în lumina dimineții” și Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tănase în „Pasărea maiastră – Maria Tanase” în 1988.