FacebookTwitterLinkedIn

Serialul combină două dintre pasiunile lui Robbie Coltrane: o apreciere profundă a abilităților de investigare necesare pentru a descifra un caz de crimă și o atracție spre partea întunecată a personalității umane.

Cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria „Harry Potter”, ca Rubeus Hagrid, și din serialul britanic de televiziune „Cracker”, Robbie Coltrane dezvăluie în acest serial unele dintre cele mai complicate crime cu care poliția britanică a avut vreodată de-a face. Crescând aproape de mediul criminalistic, pentru că tatăl său a lucrat ca medic legist în poliție, Coltrane are o pasiune pentru acest domeniu și este uimit de modul în care până și cele mai mici probe sunt esențiale pentru a rezolva un caz.

Critical Evidence, Robbie Coltrane, CI, Crime and Invstigation, Season 01, Episode 04, Murder by Mail

În această serie difuzată de Crime + Investigation, punctul central al fiecărui episod este traseul probelor: cum au fost descoperite indiciile, ce semnificaţii au avut ele şi cum au devenit esenţiale pentru rezolvarea cazului. Prin interviuri în premieră cu detectivii şi criminaliştii, Robbie dezvăluie uimitoarele întorsături de situaţie ale acestor cazuri adesea mai ciudate decât ficţiunea.

Serialul „Robbie Coltrane prezintă: probe esenţiale” este difuzat pe Crime + Investigation în fiecare zi de luni, din  7 noiembrie, la ora 23:00, și are opt episoade.

Televiziunea Crime + Investigation este disponibilă pe rețelele UPC, Telekom, DCS şi Orange TV.

VEZI CE COTĂ DE PIAȚĂ AU TELEVIZIUNILE DE DOCUMENTARE (TEMATICE) ÎN OCTOMBRIE 2016