Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Actorul Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid din „Harry Potter”) dezvăluie cele mai complexe crime investigate de poliția britanică pe Crime + Investigation

„Robbie Coltrane prezintă: probe esenţiale” este un nou serial de investigații exclusiv pe Crime + Investigation (CI) în care actorul scoțian Robbie Coltrane, dezvăluie opt dintre cele mai dificile, complexe și derutante crime investigate vreodată de poliția britanică.
Robbie Coltrane prezinta probe esentiale(1)

Serialul combină două dintre pasiunile lui Robbie Coltrane: o apreciere profundă a abilităților de investigare necesare pentru a descifra un caz de crimă și o atracție spre partea întunecată a personalității umane.

Cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria „Harry Potter”, ca Rubeus Hagrid, și din serialul britanic de televiziune „Cracker”, Robbie Coltrane dezvăluie în acest serial unele dintre cele mai complicate crime cu care poliția britanică a avut vreodată de-a face. Crescând aproape de mediul criminalistic, pentru că tatăl său a lucrat ca medic legist în poliție, Coltrane are o pasiune pentru acest domeniu și este uimit de modul în care până și cele mai mici probe sunt esențiale pentru a rezolva un caz.

Critical Evidence, Robbie Coltrane, CI, Crime and Invstigation, Season 01, Episode 04, Murder by Mail

În această serie difuzată de Crime + Investigation, punctul central al fiecărui episod este traseul probelor: cum au fost descoperite indiciile, ce semnificaţii au avut ele şi cum au devenit esenţiale pentru rezolvarea cazului. Prin interviuri în premieră cu detectivii şi criminaliştii, Robbie dezvăluie uimitoarele întorsături de situaţie ale acestor cazuri adesea mai ciudate decât ficţiunea.

Serialul „Robbie Coltrane prezintă: probe esenţiale” este difuzat pe Crime + Investigation în fiecare zi de luni, din  7 noiembrie, la ora 23:00, și are opt episoade.

Televiziunea Crime + Investigation este disponibilă pe rețelele UPC, Telekom, DCS şi Orange TV.

VEZI CE COTĂ DE PIAȚĂ AU TELEVIZIUNILE DE DOCUMENTARE (TEMATICE) ÎN OCTOMBRIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii