Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Actorul Charlie Sheen a recunoscut că are HIV

Charlie Sheen a anunţat, marţi, că a fost diagnosticat cu HIV, conform tabloidului Daily Mail, citat de Mediafax.
charlie sheen

În ultima săptămână, vestea că un celebru actor de la Hollywood a ținut prima pagină a tabloidelor americane și a spațiului virtual. Pentru a pune capăt controveselor, Charlie Sheen a recunoscut în ediţia de marţi a emisiunii de televiziune „Today”, în care a acordat un interviu jurnalistului Matt Lauer, că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, în urma unui control medical.

Presa tabloidă spune că actorul ar fi  plătit în ultimii doi ani şi jumătate mai multe staruri porno de ambele sexe, cu 30.000 de dolari pe noapte, pentru a-i ţine companie în timpul petrecerilor din reședința sa din Los Angeles. Aceleași surse afirmă că actorul a devenit tot mai restras de societate în urma constatării acestui diagnostic, singura sa refulare fiind petrecereile private la care consuma cocaină și viziona filme vechi cu el.

Charlie Sheen este unul dintre cele mai controversate staruri internaționale, viața sa fiind intens mediatizată din cauza dependenței de alcool și droguri, divorțurilor și violenței conjugale. Ca repercursiune la acestea, actorul a fost concediat în 2011 din distribuția serialului „Doi bărbați și jumătate”, care i-a adus celebritatea.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, pentru fiecare episod din serialul „Doi bărbați și jumătate” încasând 1,8 milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii