Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Acţiunile Uber au crescut cu până la 44%

Acţiunile companiei Uber Technologies au crescut joi cu până la 44% după ce directorul general Dara Khosrowshahi a declarat că aceasta are rezerve suficiente de numerar pentru a depăşi criza provocată de epidemia de coronavirus, informează News.ro, conform Reuters.
UBER SHUTTER

”Suntem foarte norocoşi să avem o poziţie solidă de numerar, de circa 10 miliarde de dolari de numerar liber la sfârşitul lunii februarie”, a spus Dara Khosrowshahi într-o conferinţă cu analiştii susţinută înainte de deschiderea bursei.

Şeful Uber a declarat că, într-un scenariu extrem, în care afacerile de taximetrie vor scădea cu 80% pentru restul anului, Uber va mai avea numerar liber de 4 miliarde de dolari.

Khosrowshahi a făcut aceste comentariile într-o perioadă în care măsurile luate de guverne pentru a ţine sub control răspândirea coronavirusului au încetinit activităţile economice, forţând multe companii să recurgă la rezervele de numerar şi să acceseze linii de credit pentru a plăti salarii şi alte obligaţii financiare.

Uber Eats a anunţat la începutul acestei săptămâni că va elimina comisioanele pentru restaurantele independente din SUA şi Canada.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii