Cautare
, Contributor

Burse |
|

Acțiunile Chronos Curier, tranzacționate pe AeRO

Compania de curierat Chronos Curier s-a listat, astăzi, prin AeRO, sistemul alternativ de tranzacționare al Bursei de Valori București (BVB), și a pus 10% din acțiunile companiei la vânzare.
bursa

„Listarea este un pas foarte important pentru noi, este o etapă plină de provocări. În viitor putem continua cu piaţa reglementată dar, acum, ne facem junioratul pe piaţa AeRO”, spune fondatorul Chronos Curier, Andrei Marinescu.

Anul trecut, compania în care Andrei Marinescu deține 81% din titluri a avut afaceri de aproximativ 19,7 milioane lei, fiind în creștere cu 40% față de 2013 și a înregistrat un profit net de 404.000 lei, mai mult cu 91% față de anul anterior.

„Compania Chronos Curier a fost evaluată de BT Securities la 2,7 – 3,3 milioane de euro, valoare de piaţă, iar prețul de pornire pentru o acțiune este de 0,23 lei”, adaugă el.

Chronos Curier, aflată la prima listare pe piața AeRO este o companie de curierat rapid intern cu capital integral românesc. Compania s-a lansat pe piața de curierat în 2008 și are, în prezent, 71 de angajați și 300 de colaboratori la nivel național.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii