FacebookTwitterLinkedIn

„Conceptul Războiului Civil e foarte important.”, spune regizorul Joe Russo. „Am simţit că trebuie să mergem într-o direcţie radicală dacă facem o continuare la «Captain America». De la bun început am pledat pentru scenariul Războiului Civil.”

Conflictul divizează super eroii în două tabere, una condusă de Steve Rogers şi de dorinţa sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă condusă de Tony Stark şi decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei de către guvern.

SP-20701_R

Prima scenă a conflictului a fost filmată pe 18 iunie 2015, la studiourile Pinewood, și a fost încheiată după 80 de zile de filmări, pe 21 august, cu o amplă filmare la aeroportul din Leipzig. Regizorii și producători i-au oferit tiltul iconic „Splash Panel”, pentru că le amintea de paginile duble din revistele de benzi desenate. Este o scenă care face spectatorii să se uite la ea ca într-o revistă de benzi desenată, dornici să căute toate detaliile: cine cu cine luptă, ce costume poartă, ce culori, ce mișcări fac, cu ce efecte, cine le sunt ajutoarele.

Exclusivitate ForbesLife: despre eroi, filme și realitățile lumii noastre, cu Samuel L.Jackson, Scarlett Johansson și vedetele filmului ,,Captain America”

SP-16380_R2

Acesta este și motivul pentru care producătorii au apelat la camere IMAX, prin care să redea în detaliu confruntarea și să-i aducă pe spectatori în tabăra favorită, atât de aproape de personajele preferate încât să le poată atinge.

Ce nu știai despre cel mai nou film Marvel?

Interesant este faptul că Captain America nu mai joacă rolul central de această dată, ci este pus în evidență de o serie de personaje cu abilități fantastice. „Am simţit că ceea ce îl face pe Captain America special în rândul Răzbunătorilor este chiar faptul că e genul mai ancorat în realitate, mai pragmatic, aproape real, iar oamenii pot empatiza cu asta.”, spune Anthony Russo.

SP-09969_R

Actorii care au luat parte la Războiul Civil care a stat la baza conflictului peliculei au fost Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd şi Frank Grillo, William Hurt şi Daniel Brühl.

Premierea filmului va avea loc pe data de 6 mai 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D și Dolby Atmos.

Citește și ce a ales Robert Downey Jr. la premiera filmului în Paris

SP-05156_R

Pentru primele imagini ale noii producții, vizionează trailerul:

FBC2454_TRC_v012.1038
CWB0310_v005_037608.1041_R