FacebookTwitterLinkedIn

Acibadem Hospitals Group a încheiat un parteneriat cu Tarom prin care oferă pacienţilor ce călătoresc spre Istanbul condiţii speciale la achiziţionarea biletelor de avion, pentru a facilita accesul românilor către oraşul în care grupul deţine marea majoritate a spitalelor.

De la începutul anului, pacienţii beneficiază de un tarif standard pentru cursa Bucureşti-Istanbul, indiferent de perioada călătoriei. De asemenea, schimbarea de retur este gratuită, pacienţii având posibilitatea să-şi schimbe datele de călătorie fără taxe suplimentare. Pacienţii care călătoresc spre Istanbul din alte oraşe ale ţării vor beneficia şi ei de tarife speciale standard pentru biletele round trip, astfel încât nu va mai fi necesar să-şi achiziţioneze separat bilete pentru cursele interne.

Acibadem, furnizor privat de servicii de sănătate din Turcia, deţine 16 spitale generale şi 13 clinici ambulatorii, în care primeşte pacienţi din peste 50 de ţări.  În primăvara 2013 Acibadem a deschis un punct local de informare în Bucureşti.

Vezi câţi români s-au tratat în Turcia anul trecut