Cautare
, Contributor

Tech |
|

Acer România lansează o nouă gamă de sisteme de gaming Predator și estimează afaceri de 26 de milioane de euro în 2016

Printre dispozitivele de gaming incluse în gama Predator sunt laptopuri, monitoare, tablete, dar și accesorii.
Acer Predator XR3_04

„Noua gamă Predator a fost gândită pentru cei mai exigenți gameri. Am adus monitoare noi, performante, sisteme desktop, prima tabletă de gaming, dar și cele mai puternice laptopuri ale momentului. Și pentru că gaming-ul este sinonim cu performanța, ne așteptăm ca, pe lângă cei care vor să joace cu detalii la maximum cele mai recente titluri de jocuri, și profesioniști din business sau grafică să fie interesați de noile modele”, a declarat Constantin Balmuș, directorul general Acer România.

Aspire V Nitro

Referitor la prețuri, un laptop din seria Predator costă 6.499 de lei, o tabletă 1.599 de lei, în timp ce prețul pentru sistemul desktop de gaming este de  11.999 de lei în prezent, iar începând cu 2016 va fi de 4.499 de lei. De asemenea, un prețul monitoarelor se situează între 4.999 și 5.999 de lei. O parte din produse este disponibilă în magazine, iar alte dispozitive din gamă vor fi  disponbile începând cu luna ianuarie.

Predator lineup

Pentru companie, segmentul de gaming este foarte important, după cum a indicat Daniel Osain, Business Development Manager Acer România, care a precizat că, la nivel global, cifra de afaceri generată de gaming este situată în jurul a 70 de miliarde de dolari.

În prezent, laptopurile reprezintă circa 85% din afacerile Acer România, iar restul este acoperit de monitoare, PC-uri, laptopuri convertibile 2 în 1 și videoproiectoare. Constantin Balmuș a precizat că va încheia anul 2015 cu afaceri de 24 de milioane de euro, în creștere față de anul precedent, când compania a avut afaceri de 21,5 milioane de euro, iar pentru anul următor, Acer România plănuiește să aibă afaceri de 26 de milioane de euro.

La nivel global, compania taiwaneză Acer a raportat, în 2014, o cifră de afaceri de aproximativ 10 miliarde de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii