FacebookTwitterLinkedIn

Noul Acer Predator XR34 are un ecran curbat cu rezoluție QHD (3440 x 1440) și format de ecran UltraWide de 21:9. Panoul IPS permite un unghi de vizualizare de 178 de grade, oferind o bună experiență de gaming și de vizionare a filmelor.

Acer Predator XR3_01

„Acer este dedicat gaming-ului pe PC, lucru demonstrat și de lansarea noului monitor Predator XR34 cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC. Cea mai populară alegere între gamerii de PC sunt plăcile grafice GeForce GTX care, în combinație cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, oferă cea mai bună experiență pentru jocurile video pe PC”, a declarat Jeff Fisher, senior vice-president al diviziei GeForce din cadrul NVIDIA.

Ecranul curbat plasează fiecare colț al imaginii la distanță egală față de ochii utilizatorului și oferă astfel o experiență de redare uniformă.

Proiectat să fie ergonomic, monitorul XR34 poate fi înclinat de la -5° la 35°pe plan orizontal și cu 130 mm pe plan vertical, utilizatorii putând să găsească cel mai confortabil unghi de redare. Tehnologia flicker-less previne obosirea ochilor în cazul sesiunilor prelungite de folosire a monitorului.

Acer Predator XR3_04

Noul XR34 este echipat cu intrări pentru DisplayPort şi HDMI, având încorporat și un hub USB 3.0 cu suport pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile.

Noul Acer XR34 va fi disponibil în România din luna septembrie la prețuri pornind de la 5.499 lei.