FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, rețeaua globală AccorHotels își mărește portofoliul cu hoteluri precum The Savoy din Londra, Raffles Singapore, Fairmont San Francisco, New York Plaza, Fairmont Le Château Frontenac din Quebec City și Le Royal Monceau Raffles Paris.

Primul hotel ibis Styles din România se va deschide peste un an

Tranzacția cu Qatar Investment Authority (QIA) și Kingdom Holding Company (KHC) a cuprins o plată în numerar de 840 milioane de dolari (adică 768 milioane de euro) și o emisiune de 46,7 milioane de acțiuni AccorHotels, în schimbul acțiunilor FRHI. Tranzacția conferă QIA și KHC o participație de 10,4% respectiv 5,8% la capitalul social al AccorHotels. Ali Bouzarif și Aziz Aluthman Fakhroo din partea QIA și Sarmad Zok din partea KHC se vor alătura Consiliului de Administrație al AccorHotels.

Patrick Carabin este noul manager general al Pullman Bucharest

FRHI Hotels & Resorts cuprinde 154 de unități hoteliere, dintre care 40 în curs de dezvoltare, și totalizează 56.000 de camere în 34 de țări de pe cinci continente. Majoritatea hotelurilor sunt operate sub contracte de management pe termen lung, cu o durată medie de 30 de ani, șase hoteluri sunt închiriate și unul aparține companiei.  45.000 de angajați lucrează în serviciul brandurilor Fairmont, Raffles și Swissôtel în întreaga lume.

Foto: dreamstime.com