Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

AccorHotels achiziționează Adoria, liderul european în soluții de catering

AccorHotels achiziționează platforma Adoria, platforma SaaS, care permite industriei de catering să optimizeze managementul aprovizionării.
shutterstock_catering-mancare-food-chelner

Valoarea tranzacției nu a fost anunțată.

„Sunt încântată de adăugarea companiei Adoria la gama de servicii a Grupului, care completează achizițiile recente ale AccorHotels în sectorul de catering. Această achiziție este în concordanță cu strategia noastră de a achiziționa cei mai inovativi și vizionari jucători de pe diverse piețe. Scopul nostru este de a sprijini dezvoltarea internațională a Adoria, beneficiind în același timp, de experiența sa și de o echipă extreme de calificată”, a spus Caroline Tissot, Chief Group Procurement Officer în cadrul AccorHotels.

Fondată în Franța în 2003, Adoria este utilizată de 2.700 de organizații (30 de grupuri de catering) și reunește 300.000 de utilizatori activi și peste 800 de producători și distribuitori.

Adoria oferă soluții centralizate pentru gestionarea licitațiilor, achizițiilor, logisticii și producției. Această suită de module garantează că toți actorii din lanțul de catering oferă un serviciu de calitate, de la producător la consumator, și asigură rentabilitatea acestora.

Suntem foarte încântați să colaborăm cu AccorHotels, deoarece ambele companii sunt concentrate asupra aceluiași scop: furnizarea celor mai inovatoare soluții digitale pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri. Adoria crește în mod structural pe piața sa și suntem mândri că suntem un lider recunoscut în rândul organizațiilor și grupurilor de catering mijlocii, mari și globale”, a declarat Laurent Gueye, CEO al Adoria

AccorHotels a finalizat vânzarea a 57,8% din AccorInvest către investitori, pentru 4,6 miliarde de dolari

La începtul săptămânii, AccorHotels, care deține hotelurile ibis în România, a finalizat vânzarea a 57,8% din capitalul AccorInvest către fondurile suverane de investiții Public Investment Fund (PIF) și GIC, investitorii instituționali Colony NorthStar, Crédit Agricole Assurances și Amundi și alți investitori privați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii