FacebookTwitterLinkedIn

Gamingul este o activitate îndrăgită de persoanele de toate vârstele. Datorită acesteia, ne putem desprinde de viața de zi cu zi și să pășim în lumea caracterelor create în joc, să rezolvăm misiuni și să ne bucurăm de peisajele oferite și de linia sonoră ce creează o atmosferă aparte.

Indiferent dacă ești fan al jocurilor video pe calculator sau pe console, precum Xbox, PlayStation, Nintendo, etc., ca să poți să te bucuri de o experiență reală, relaxantă și plină de energie deopotrivă, iată care sunt accesoriile de gaming de care ai nevoie!

Confort și stabilitate cu scaunul de gaming

Pe piață există diverse modele de scaune pentru gaming, potrivite pentru toate persoanele. Acestea, spre deosebire de scaunele clasice de birou, îți oferă numeroase avantaje. Vei putea avea o poziție naturală a spatelui, fără dureri, chiar și după o sesiune lungă de jucat. Cu atât mai mult, scaunul îmbunătățește circulația ideală pentru corp; așa că vei scăpa de furnicăturile și de amorțeala din picioare, de mâini sau de spate.

Scaunele de gaming au numeroase caracteristici. Ergonomia este una dintre aspectele principale pe care trebuie să le analizezi. Aceasta va avea grijă atât de sănătatea ta, dar îți va spori și confortul în timpul jocului. Scheletul scaunul este, de asemenea, important. 

Dacă vrei un produs care să reziste pe termen lung și pe care să-l ajustezi așa cum îți dorești, atunci investește într-un scaun reglabil și cu inserții de metal în schelet. Nu în ultimul rând, materialul trebuie ales în funcție de nevoile tale: textil, mesh sau piele.

Late night gaming sessions cu căști

Căștile sunt unele dintre cele mai importante accesorii pentru un gamer! Dacă locuiești cu familia, cu cel mai bun prieten al tău, cu un coleg de cămin, te joci până târziu sau preferi să asculți pe deplin linia sonoră a jocurilor astfel încât ajungi să-ți deranjezi vecinii, atunci vei reuși să te bucuri de atmosfera de gaming cu o pereche de căști de calitate, fără a deranja pe nimeni!

Calitatea conversației în jocurile online

Ești iubitor de jocuri online, multiplayer, co-op sau ai propriul canal de live streaming? Atunci este important să investești într-un microfon de calitate, care să reducă zgomotul de fundal și care să se poată auzi clar și fără întreruperi. Poți opta pentru microfoane cu fir sau wireless, în funcție de nevoile și gusturile tale!

Local co-op cu controller-ul

Controller-ul este un alt accesoriu pentru gaming care îți va oferi o experiență autentică. Poți investi într-un produs wireless pentru a sta comod pe canapea sau pe scaun fără să te încurci în lungimea cablului. Cu atât mai mult, dacă vrei să joci alături de prietenii tăi jocuri local co-op, atunci fii sigur că un controller va fi exact accesoriul de care ai nevoie.

Cursele de mașini și volanul cu pedale

Dacă ești fan al jocurilor sport, atunci investește într-un set cu volan și pedale pentru a simți întreaga experiență a misiunilor. Când alegi volanul, acordă atenție la următoarele caracteristici: circumferința volanului, posibilitatea de rotație – unde permit o rotație 360, rezistența la mișcare și vibrațiile volanului. Totodată, ca să te bucuri de toate opțiunile in-game, alege un set de 2 sau 3 pedale.

Ochelari de protecție

Ochelarii de protecție pentru calculator sunt ideali atât pentru persoanele care stau ore îndelungate în jocuri, dar și pentru cei care petrec mult timp în fața ecranului, de exemplu pentru job. Aceștia au factor de protecție ce filtrează lumina albastră, astfel încât ochii tăi să nu obosească.

Gamingul este una dintre activitățile cele mai îndrăgite ale prezentului, așa că este important să te bucuri de toate accesoriile care îți fac experiența mai plăcută! Alături de perifericele prezentate, fii sigur că ai un calculator modern, cu un kit de tastatură și mouse potrivit pentru orice tip de joc și un ecran cu funcții calitative, precum rezoluție mare, anti-glare, rată de refresh bună sau timp de răspuns scurt..