FacebookTwitterLinkedIn

ESOP Consulting a închiriat ultimele două spaţii din clădirea Armenească BC către două companii care activează în domeniul serviciilor financiare: Acces Financial, cu o suprafaţă de 530 de metri pătrați şi Grant Thornton Tax, cu 376 de metri pătrați.

Clădirea Armenească BC a fost dată în folosinţă la sfârşitul trimestrului doi din acest an şi  are o suprafaţă totală închiriabilă de 3.385 de metri pătrați.

„Clădirile de birouri de talie medie (3.500-5.000 de metri pătrați) construite în ultimii ani în zona ultracentrală a Bucureştiului sunt apreciate de chiriaşi pentru accesul facil pe care îl oferă către toate punctele cardinale ale Capitalei, pentru calitatea dotărilor şi a finisajelor”, declară Alexandru Petrescu, manager al companiei imobiliare ESOP Consulting.

Acces Financial este o instituţie financiară nebancară înfiinţată la începutul anului 2007, dedicată finanţării societăţilor mici şi mijlocii din România prin oferirea unor alternative creditării bancare.

Grant Thornton România a fost fondată în decembrie 2010 şi face parte din grupul de companii Grant Thornton International Ltd, una din cele mai mari organizaţii nonprofit, ce reuneşte firme independente de contabilitateşi consultanţă. Serviciile sunt furnizate de firmele membre, ce operează în peste 100 de țări.