Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Accenture îl numește Country Managing Director pentru România pe Gianrodolfo Tonielli

Începând cu 1 mai 2018, Gianrodolfo Tonielli este noul Country Managing Director al Accenture România, poziție din care va coordona businessul și operațiunile companiei pe plan local.
Gianrodolfo Tonielli_2

Tonielli va continua dezvoltarea Accenture în domeniile consultanță, digital, tehnologie și operațiuni.

Tonielli îl înlocuiește în această poziție pe Răzvan Pătrunoiu. Pe parcursul celor patru ani în care Pătrunoiu a ocupat poziția de Country Managing Director, numărul angajaților Accenture România s-a înzecit, ajungând la 2.700, și au fost deschise trei noi sedii în Timișoara, Iași și Brașov.

Gianrodolfo Tonielli preia noua poziție de Country Managing Director al Accenture România după ce a deținut numeroase funcții de conducere în cadrul Accenture.

Începând cu anul 2016, Tonielli este Accenture Technology Lead pentru România, Cehia, Ungaria și Slovacia, poziție pe care o va menține în continuare. Acesta a avut o contribuție semnificativă în dezvoltarea diviziei de Application Solutions în Europa Centrală și a ocupat poziția de Accenture Applications Outsourcing Solution Architect Lead pentru Italia, Europa Centrală și Grecia.

Anterior, Tonielli a deținut poziția de Delivery Lead pentru grupul operațional de clienți ai Accenture din Comunicații, Media și Tehnologie (CMT) și a contribuit la deschiderea centrului de livrare CMT SAP din Milano. De asemenea, acesta are o experiență vastă în administrarea proiectelor la scară largă, el gestionând clienți din diverse industrii și regiuni din Europa, Orientul Mijlociu și Rusia.

„Avem multe oportunități de a ne dezvolta în continuare aici și de a ne consolida capabilități esențiale pentru a ne sprijini clienții în transformarea lor digitală și de business”, a declarat Tonielli. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii