Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Accace îşi extinde echipa din România

Accace, companie de externalizare şi consultanţă de afaceri, ce are în prezent peste 250 de angajați la nivel de grup, dorește să-și mărească echipa din România cu încă 10 experți contabili.
Ramona Ceacu Accace

În prezent, compania are deschise trei poziții și intenționează să ajungă la un număr de peste 30 de angajați până la sfârșitul acestui an.

Pe plan local, compania caută candidați pentru poziția de Junior Accountant, care să aibă experiență de cel puțin un an într-o poziție similară, să fie buni cunoscători ai legislației în domeniu și să fie absolvenți ai unei facultăți de profil.

„Pozițiile pentru care recrutăm în prezent sunt entry-level, intenția noastră fiind de a le oferi angajaților noștri șansa de a-și dezvolta abilitățile pentru a evolua către un rol de coordonare a unei echipe”, a declarat Ramona Ceacu (foto), HR Manager Accace în România.

În anumite situații, Accace recrutează experți și din afara companiei pentru poziții de management, recent, în funcția de Accounting Manager, fiind numit Adrian Soltan, cu o  experiență de peste opt ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile și finanțe corporative, cu expunere locală și internațională.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii