FacebookTwitterLinkedIn

Adrian Soltan are o experiență de peste 8 ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile și finanțe corporative, cu expunere locală și internațională, dintre care mai mult de 5 ani au fost petrecuți în funcții executive în companii de renume, printre care și PricewaterhouseCoopers (PwC).

Absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Adrian Soltan a mai urmat diverse alte cursuri de specializare, atât în țară cât și în străinătate. În acest sens, deține cursuri de specializare în practici IFRS (International Financial Reporting Standards), iar la începutul anului 2015 urmează să obţină certificatul de American Certified Public Accountant (CPA).

Accace este o companie de externalizare și consultanță oferă în prezent aceste servicii și la nivel mondial, atât prin intermediul birourilor din România, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Marea Britanie, precum şi în alte 12 ţări prin partenerii săi stabili, respectiv în Austria, Brazilia, Bulgaria, Croaţia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia şi SUA. Grupul are o cifră de afaceri anuală de peste 9 milioane de euro.