Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Acasă la tata”, filmul artistic regizat de Andrei Cohn, va fi lansat în România la începutul lui noiembrie

Debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Cohn, „Acasă la tata”, va fi lansat de compania de producție Mandragora în cinematografele din România luna viitoare, pe 6 noiembrie.
acasa la tata

Pelicula a avut premiera internațională în cadrul celei de-a 21–a ediții a Festivalului de Film de la Sarajevo.

„Acasă la tata” spune povestea lui Robert, un tânăr scriitor care într-un moment de ambiguitate emoțională se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima dată de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.

andrei cohn  2014

„Chiar dacă la suprafață apar teme cum ar fi ratarea sau condiția provincialului,  pe mine m-a interesat să pun în discuție noțiunile abstracte de familie, prietenie și dragoste în contactul dur cu realitatea”, declară Andrei Cohn (foto).

Din distribuție fac parte actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Sorin Cociș, Mirela Oprișor.

Scenariul filmului este scris de Mimi Brănescu, imaginea este semnată de Andrei Butică, montajul Andrei Iancu, sound designer Sorin Neagu. Producător Giuliano Doman.

Andrei Cohn (n. 1972) este cunoscut publicului român pentru cariera în domeniul publicității. Absolvent al Institutului de Arte Vizuale Nicolae Grigorescu din București, secția Pictură, Andrei Cohn a regizat mai multe scurtmetraje precum „Before and After 22/12/1989” (2008), „The Mother of God from the ground-floor” (2010), „Family Pictures” (2012).

„Acasă la tata” este un film produs de Film Location Guide, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Scandia Kandia Dulce, cu participarea HBO România. Distribuitor Mandragora.

CITEȘTE: O carte de citit ca să nu rămâi „prost”: „M-am săturat să fiu prost”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii