Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Acasă Gold a avut cele mai mari creșteri de audiență pe nișa televiziunilor de filme

acasa_gold.jpg
În februarie, nișa televiziunilor de filme a avut o cotă de piață la nivel urban de 4,98%, cu o creștere de 0,12 puncte procentuale față de luna precedentă. Diva Universal și Pro Cinema au pierdut fiecare câte 4.000 de telespectatori în urban, fiind cele mai mari pierderi de audiență de pe această piață.

Liderul nișei televiziunilor de filme a rămas în continuare AXN, cu o medie de 35.000 de telespectatori pe minut la nivel urban (whole day), conform măsurătorilor Kantar Media. Audiența AXN a câștigat 1.000 de orășeni în a doua lună a acestui an.

Diva Universal, cea de-a doua televiziune de filme în sondajele din urban, a înregistrat o medie de 25.000 de persoane pe minut, cu 4.000 mai puțin decât în ianuarie. Aceeași scădere a înregistrat-o și Pro Cinema, care a avut o audiență medie de 24.000 de telespectatori pe minut.

Audiența Universal Channel s-a situat la nivelul celei din luna precedentă: 16.000 de telespectatori pe minut.

Surpriza nișei în februarie vine de la Acasă Gold, care a câștigat 3.000 de persoane, ajungând la un rating mediu de 10.000 de orășeni (whole day). De asemenea, la nivel național, Acasă Gold a câștigat 4.000 de telespectatori, înregistrând o medie de 19.000. Sunt cele mai mari creșteri realizate de o televiziune de pe această piață. Creșterile se datorează încheierii pentru acest an de noi contracte cu distribuitorii de cablu, fapt care îi asigură o mai bună acoperire în teritoriu.

Film Café a avut o audiență medie de 8.000 de telespectatori, cu o creștere de o mie la nivel urban.

Celelalte canale de filme de pe această nișă au avut următoarele audiențe în urban: TCM – 7.000 telepectatori pe minut (whole day), AXN White – 4.000, AXN Black – 4.000 și Comedy Central Extra – 3.000.

Vezi și audiențele din februarie ale canalelor de știri!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii