FacebookTwitterLinkedIn

Compania-mamă a Skillab a fost înființată în urmă cu șase ani în Kiev. În prezent, academia își propune să susțină anual peste 100 de cursuri online.

Până la finalul acestui an, Skillab își propune să lanseze șase cursuri în domeniul business. Academia are în plan lansarea în România a cursurilor de Digital Marketing, HR Manager, Excel for Business, Power BI, Sales Manager, și Financial Analysis/Project Management.

Skillab este un concept dezvoltat cu succes în mai multe țări din Europa și SUA, iar rezultatele vorbesc de la sine. În cei șase ani de activitate pe piața internațională, peste 60.000 de cursanți au absolvit programele noastre, înregistrând o rată de finalizare a cursurilor foarte bună pentru nivelul industriei. Conceptul de cursuri live, cu focus pe practică și interacțiune, ne-a diferențiat în cele aproape 130 de țări din care am avut cursanți. Pe plan local, Skillab își propune să obțină cel puțin rezultate comparabile cu restul statelor europene în care activează, mizând pe calitatea instructorilor și deschiderea publicului nostru țintă spre dezvoltare profesională”, a declarat Raluca Neagu, CEO Skillab România.