Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Academia de înot Bluemarin înoată în scop caritabil la Swimathon

Sâmbătă, 29 iunie 2019, la Bazinul Dinamo din București, 15 copii vor înota la Swimathon, în cadrul celui mai mare eveniment de strângere de fonduri. Din cele 10 proiecte, copiii au ales să își ajute, din nou, prietenii speciali din cadrul Centrului de Recuperare Rafael.
 aboneaza-te
GettyImages-184315367

Dacă anul trecut SuperEroii Bluemarin au contribuit la deschiderea centrului de recuperare, anul acesta se transformă în BlueMarinari și își propun să traverseze mări și oceane cu scopul de a strânge cât mai mulți bani.

Programul „Copiii cu dizabilități câștigă abilițăți!” are ca scop principal creșterea numărul de copii susținuți gratuit prin serviciile de recuperare care constau în ședințe individuale și de grup, socializare, stimulare senzorială, logopedie, kinetoterapie.

„Ne bucurăm și astăzi pentru amprenta lăsata anul trecut prin care am contribuit la deschiderea centrului de recuperare Rafael. Așa că ne-am mobilizat din nou și vrem să îi ajutăm în continuare. Vestea unui copil cu nevoi speciale este copleșitoare. Nimic nu te poate pregăti pentru ea. Pentru mulți dintre părinți recuperarea poate fi destul de greu de suportat din punct de vedere financiar… copiii cu dizabilități au mai mari șanse să își atingă potențialul maxim dacă sunt stimulați corespunzător. Au nevoie de recuperare și suport. Anul acesta suntem mai mulți și ne bucură acest lucru! Sunt 15 copii  ce vor înota pentru ca alți copii să poată beneficia de recuperarea de care au nevoie. Pentru că „Împreună suntem mai puternici” ne arătăm dorința de a vă invita alături de noi în această minunată calatorie”, a declarat Bogdan Marin, fondatorul Academiei de inot Bluemarin 2000. 

Swimathon reprezintă un mecanism-platformă de strângere de fonduri, dezvoltat în jurul unui eveniment de strângere de fonduri prin înot, deschis pentru companii, persoane fizice, organizații și grupuri de initiative.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii