Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Absolut Vodka scrie un roman grafic și face un film de animație alături de utilizatorii mărcii

Grampa-Working.jpg
Absolut Vodka lansează un nou proiect, împreună cu autorul de romane grafice Rafael Grampá, lansând publicului provocarea de a influența în timp real desfășurarea acțiunii unui roman imaginat de către artistul brazilian.

Absolut va colabora apoi cu Grampá și pentru a transpune povestea finală într-un film de animație, care va avea premiera pe 15 martie, la Galeria MADE din Berlin.

Provocarea creativă, numită ,,Next Frame”, a debutat pe 3 februarie, odată cu prezentarea inițiativei pe pagina de Facebook oficială a mărcii. Utilizatorii au de mai multe ori posibilitatea de a interveni cu decizii legate de evoluția personajelor în poveste, iar Grampá va continua povestea în funcție de noul fir creativ, până la următorul moment în care pot interveni utilizatorii. Colaborarea va dura două săptămâni, până pe 21 februarie.

În România, campania Next Frame este susținută de Alexandru Ciubotariu, street artist, autor de benzi desenate, ilustrator şi creatorul personajului urban Pisica Pătrată. Unul dintre utilizatorii români va avea șansa de a-l însoți pe Alexandru Ciubotariu la Berlin, dacă vor fi aleși de ilustrator în timpul scrierii poveștii animate sau în urma unei extrageri speciale dedicate românilor care au postat pe contul lor utilizând hashtag-ul #NextFrame.

Berlin va reprezenta ultimul capitol Next Frame, unde invitații vor asista împreună la crearea ultimei scene din film, urmată de petrecerea Absolut.

Detalii legate de Next Frame șiregulamentul concursului pot fi găsite pe: https://www.facebook.com/notes/absolut/detalii-legate-de-next-frame-si-colaborarea-cu-rafael-grampa/631652160204294

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii