Cautare
, Contributor

Antreprenori |
|

Abris a finalizat preluarea Cargus

abris.jpg
  Abris Capital Partners a preluat Cargus International, una dintre cele mai mari companii de curierat din România.

 

Cargus va face parte din cel mai recent fond de 450 de milioane de euro creat de Abris pentru a capitaliza din oportunitățile de investiții în Europa Centrală și de Est. .

Transferul companiei Cargus de la Deutsche Post DHL la Abris a fost semnat în octombrie 2012 și aprobat de Consiliul Concurenței la începutul acestui an. Companie cu peste 900 de angajați, Cargus a fost deținută de Deutsche PostDHL în ultimii patru ani.

Fondată în 1991, Cargus este prima companie de curierat din România și ocupă momentan al doilea loc pe piața locală de profil. Compania va trece în următoarea perioadă prin cele mai mari investiții din istoria sa de peste 20 de ani.

”Odată finalizat procesul de achiziție, ne dorim să susținem Cargus în planurile de extindere pe piața din România. Cargus are deja o poziție de piață solidă și este pe o traiectorie pozitivă când vine vorba de rezultatele estimate pentru anul 2013. Ne propunem să susținem planurile de viitor ale companiei prin investiții si prin orice alte mijloace. În același timp ne uităm în mod activ la alte oportunități de investiții pe piața din România”, a declarat Cezar Scarlat, head of Abris Romania – managing director, Chairman of The Supervisory Board pentru Cargus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii