Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

ABN Systems vizează listarea la bursă până la finalul anului

Compania distribuţie de produse şi accesorii IT&C, ABN Systems International, deţinătoarea brandului Tellur, are în plan listarea la Bursa de Valori București până la sfârşitul acestui an, pentru a-şi finanța extinderea internațională, dar și accesarea unor noi nișe de business.   
George Barbu, CEO ABN Systems International

ABN Systems vizează listarea la BVB, iar demersurile pentru oferta premergătoare listării și pentru proces în sine vor fi făcute alături de TradeVille.

„Investițiile din ultimii ani și munca dedicată a echipei au făcut ca ABN Systems să dețină o infrastructură de business adaptată la toate provocările pieței, ceea ce ne permite creșterea accelerată pe piețele externe, unde suntem deja prezenți, și consolidarea poziției pe piața locală. Suntem în punctul în care putem accelera semnificativ creșterea organică din ultimii ani,  folosind exporturile ca motor principal de creștere”, a declarat George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Compania este prezentă în peste 25 țări, atât prin rețele de distribuitori, cât și prin intermediul platformelor de retail online. Fondurile atrase vor fi folosite pentru accesarea de noi piețe în state din Europa de Vest, țările din fosta URSS, Orientul Apropiat și chiar America de Sud.

În 2020, ABN Systems a înregistrat o cifră de afaceri de peste 19,21 milioane de euro (93,57 milioane de lei) și un profit de 1,17 milioane euro (5,7 milioane de lei), rezultate în creștere față de 2019. De asemenea, vânzările B2B au crescut cu 70%, cele prin retaileri online – cu 60%, iar vânzările în sistem marketplace – cu 53%. 

Pe lângă brandul propriu Tellur, lansat în 2015, ABN Systems are parteneriate pe termen lung cu branduri precum Poly (ex. Plantronics și Polycom), Panasonic, EPOS (ex. Sennheiser), Logitech și altele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii