FacebookTwitterLinkedIn

Situat la 54 de km de hipermarket, abatorul Periș va livra zilnic mai multe produse proaspete din carne de porc și mezeluri, susțin reprezentanții producătorului român de carne.

 „Produsele noastre sunt exclusiv din porc 100% românesc, adică porc născut, crescut și sacrificat în România. Pandemia ne-a determinat pe toți să ne interesăm mai mult de originea produselor pe care le consumăm, să cumpărăm mai mult produse românești. Avem parteneriate strategice cu fermieri români, astfel că am reușit să ne asigurăm necesarul de porci din România pentru produsele Periș. Acest nou parteneriat se înscrie în eforturile noastre de susținere a fermierilor și producătorilor români și de încurajare a consumului de produse românești”, a punctat Mihaela Bābeanu, Marketing Manager Abatorul Periș.

Inaugurat în iulie 2015 și beneficiind de investiții de peste 20 milioane de euro, abatorul Periș este a doua cea mai mare și cea mai modernă unitate de procesare a cărnii de porc din România, cu o capacitate de abatorizare de peste 500.000 de capete de porc pe an. Compania are în prezent peste 600 de angajați și operează un lanț propriu de 24 de magazine de desfacere în București și împrejurimi.