FacebookTwitterLinkedIn

BVB a încheiat prima ediție a proiectului Made in Romania, la mijlocul lunii decembrie. Pentru a marca acest eveniment, Bursa de la București a lansat cartea „Made in Romania: 15 companii pentru creșterea economiei românești și poveștile lor unice”. Cartea de 100 de pagini include poveștile a 15 companii: 2Performant Network, Agricover, Amber, Autonom Rent-a-Car, Blue Air, Cris-Tim, Electrogrup, FruFru, Ivatherm, IRUM, Lasting System, Smart Bill, Softelligence, Prutul și Vola.ro.

În 2018, proiectul se va desfășura în mod asemănător cu prima ediție și va fi organizat în trei etape: lista nominalizărilor, lista scurtă și selecția celor 15 companii finaliste. Nominalizările vor putea fi efectuate pe site-ul proiectului începând cu 15 ianuarie 2018.

Partenerii BVB sunt Grupul Banca Transilvania, Horvath & Partners, Mazars, NNDKP și Tradeville.

„Împreună cu partenerii noștri, așteptăm, cu nerăbdare, să continuăm cu cea de-a doua ediție a proiectului în 2018. Sperăm să descoperim și mai multe companii inovatoare, povești de succes și, cel mai important, viitorii jucători care vor influența fundamental economia locală”, a declarat Lucian Anghel, președintele BVB.

BVB a anunțat prima ediție a proiectului Made in Romania pe 6 februarie 2017, scopul acestuia fiind de a identifica și de a promova companiile de top din România. Pe parcursul anului 2017, BVB a colaborat cu 166 de companii care au fost nominalizate în faza inițială a proiectului, iar în perioada de training au rămas 50 de companii românești și au rămas 15 companii finaliste. Prima ediție Made in Romania a fost realizată în colaborare cu Grupul Banca Transilvania, Google, Horvath & Partners, Mazars și NN.