FacebookTwitterLinkedIn

În zilele noastre, tot mai multe organizații sau companii investesc în software de gestionare a afacerilor pentru a-și organiza activitatea, a gestiona riscurile și a îmbunătăți eficiența generală a întreprinderii. Prin urmare, nu va fi greșit să spunem că instrumentele de gestionare a afacerilor îmbunătățesc constant lucrurile pentru oricine este implicat într-un fel sau altul într-o afacere.

Ar putea fi o provocare să vă descurcați cu foarte multe lucruri simultan și să faceți în așa fel încât munca să nu devină haotică. Acesta este motivul pentru care un software de gestionare a afacerilor se dovedește a fi din ce în ce mai necesar.

Există foarte mulți factori care ar trebui luați în considerare la momentul alegerii unui software pentru gestionarea afacerii dvs. Printre aceștia pot fi enumerați dimensiunea, nevoile, sarcinile și procesele care trebuie automatizate într-o afacere. În plus, un software de gestionare a afacerii, precum și sistemul de management al companiei ar trebui să conțină capabilități precum: managementul proiectelor și sarcinilor; capacități de urmărire a timpului de lucru; stocarea fișierelor și partajarea documentelor; gestionarea facturilor și a bugetului; managementul resurselor.

Prin urmare, să aruncăm o privire asupra celor mai bune 9 programe de software de gestionare a afacerii pe care ar trebui să începeți să le utilizați cât mai curând posibil.

1. ProofHub

ProofHub este un software și o platformă puternică de gestionare a afacerii care combină toate caracteristicile de care ai putea avea nevoie pentru a avea grijă de afacerea ta: management eficient al proiectelor și sarcinilor; diagrame Gantt pentru a vă menține proiectele pe drumul cel bun; rapoarte dinamice; urmărirea timpului petrecut pe sarcini de lucru. Puteți să vă simplificați procesele, să stocați și să partajați fișiere, să partajați feedback-urile. Aplicația sa mobilă poate fi utilizată atât de utilizatorii Android, cât și de cei de iOS.

2. Todo.vu

Fie că sunteți consultant independent sau o mică agenție care trebuie să urmărească munca în mai multe proiecte, Todo.vu ar putea fi potrivirea potrivită pentru nevoile dvs. Este un software simplu de gestionare a companiei care se concentrează pe realizarea lucrurilor și care aduce gestionarea clienților și gestionarea proiectelor într-un singur loc, cu o interfață frumoasă și îngrijită. Are interfață de utilizator intuitivă, comunicare focalizată și actualizări în timp real, facturare și urmărire încorporate, sincronizarea sarcinile cu orice calendar.

3. StudioCloud

StudioCloud și-a făcut un nume ca platformă de încredere de gestionare a afacerii și sistem de management al companiei. Este o soluție unică pentru nevoile afacerii dvs. care conține toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona afacerea oricând, oriunde. Printre caracteristicile de top ale acestui software se numără: gestionarea clienților, partenerilor și furnizorilor dintr-un singur loc; crearea și transmiterea de facturi profesionale; trimiteți alerte automatizate, personalizate, text și e-mail; verificarea și semnarea contractelor online.

4. Timely

A ști pas cu pas, în timp, cum se derulează afacerea dvs. este un lucru elementar, indiferent dacă facturați sau nu timpul astfel consumat. Optimizează în timp util întregul proces de urmărire, înregistrând automat tot ceea ce lucrează echipa. Reduce dramatic cheltuielile de gestionare a timpului, îmbunătățind în același timp raportarea și precizia facturării. Are o raportare sofisticată, dar prietenoasă cu clientul și afișează/calculează tarifele orare, orele suplimentare și gradul de încărcare al personalului/echipamentelor.

5. Zoho One

Zoho One este un software puternic de gestionare a afacerii și un sistem de gestionare a companiei care are tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea, conținând 40 de aplicații de afaceri. Trebuie doar să conectați mai multe aplicații, astfel încât diferite echipe să poată lucra împreună productiv. Cu el gestionați aproape fiecare aspect al afacerii dvs. într-un singur sistem și automatizați fluxuri de lucru personalizate pentru afaceri. Zoho One favorizează colaborarea prin stocarea și partajarea online a documentelor.

6. Scoro

Scoro este un software all-in-one de gestionare a afacerii conceput pentru a aduce echipele, proiectele, vânzările și rapoartele împreună într-un loc centralizat. Cu Scoro puteți gestiona munca mai eficient și puteți fi organizat în toate aspectele afacerii dvs.: planificați și urmăriți munca pe proiecte; gestionați cotațiile, contactele și facturile fără probleme; urmăriți cu precizie timpul și facturile pentru lucrările finalizate.

7. iBE.net

Fiind un software de gestionare a afacerilor și un sistem de management al companiei, iBE.net este o alegere adecvată pentru companiile mijlocii, deoarece oferă urmărirea cheltuielilor, rapoarte de facturare, suport CRM, precum și o integrare ușoară a detaliilor proiectului. Este utilizat pe scară largă în consultanță, marketing, management și alte industrii tehnice. Permite personalizarea interfeței, utilizarea de rapoarte predefinite, analizarea și organizarea informațiilor valoroase și generează facturi în câteva secunde

8. Odoo

Odoo este un software all-in-one de gestionare a afacerii care oferă o gamă largă de aplicații de afaceri care formează o suită completă de aplicații de gestionare a întreprinderii. Acoperă CRM, eCommerce, contabilitate, inventar, vânzări și management de proiect. Aplicațiile Odoo sunt perfect integrate unul cu celălalt, permițându-vă să vă automatizați complet procesele de afaceri.

9. Netsuite

Netsuite este o suită unificată de gestionare a afacerii, utilizată de peste 40.000 de companii mari, mijlocii și mici, cu creștere rapidă. Oferă diverse instrumente pentru ERP, Finanțe, CRM, HR, eCommerce. Oferă funcționalități cuprinzătoare, cu asistență specifică industriei pentru o gamă largă de industrii. Este bazat pe cloud, mobilitate și relaționare. Emite rapoarte ușor accesibile și indicatori cheie de performanță. Este foarte flexibil și personalizabil.

Sfat: Nu uita de internet banking

Alături de programele de mai sus de gestionare a afacerii, nu uitați să folosiți în activitatea dumneavoastră de zi cu zi și serviciile de internet banking, care îți permit o monitorizare ușoară și eficientă a finanțelor firmei. Serviciile de internet banking vă permit, de exemplu, constituirea de depozite (unele oferă și bonusuri de dobândă), consultarea gratuită a soldului și obținerea de extrase de cont, plăți rapide (cu comisioane mai mici decât în sucursale), administrarea conturilor (transferuri de sume între conturile tale), efectuarea de schimburi valutare; investiții oricând în fonduri deschise de investiții; modificarea limitele de tranzacționare ale cardului etc..