Cautare
, Staff

Travel |
|

9 proprietăți Airbnb care îți arată că oamenii au nevoie de singurătate și de liniște

Deși călătoriile ridică destule probleme în această perioadă, nu înseamnă că oamenii nu-și doresc să evadeze într-un colț de lume ferit de pericole și de restricții. Iată nouă proprietăți Airbnb extrem de căutate de cei dornici să plece de acasă.
bali

CASĂ TRADIȚIONALĂ PARTICULARĂ, MARRAKESH, MAROC

Marrakech este cunoscut pentru riad-urile sale, case tradiționale construite în jurul unei curți centrale. „A fost o mică oază de calm în zumzetul din Marrakech”, a spus un turist. Un alt turist a lăudat ceaiul de mentă marocană oferit, ca fiind cel mai bun pe care l-a băut vreodată. Proprietatea cu trei dormitoare, din inima orașului, costă 75 de lire sterline pe noapte pentru camera tip suită și 50 de lire pentru celelalte două dormitoare. O puteți vizita aici.

CASĂ CONSTRUITĂ ÎN STÂNCĂ, SANTORINI, GRECIA

„Această casă, construită în stâncă, este spațioasă și inegalabilă, aflată în caldera din centrul Oiei, și face parte dintr-un complex tradițional din case-peșteri din Santorini. Această proprietate este deținută de o familie de arhitecți – și a fost renovată  în detaliu – de la piscina exterioară la interiorul curat și simplu. Pot dormi patru persoane în cele două dormitoare și are un tarif de 600 de lire pe noapte. O puteți vizita aici.

APARTAMENT MODERN, ISLANDA

Opiniile în legătură cu acest apartament islandez sunt diferite. Pentru unii turisti, „luminile nordului în timpul iernii sau soarele de la miezul nopții în lunile de vară” sunt impresionante, în vreme ce pentru alții sunt greu de suportat. Proprietatea este în apropiere de Akureyri, iar poarta de intrare în nordul Islandei oferă vizitatorilor spectaculoase. Printre activitățile locale se numără golful, echitația sau închirierea de caiace. Proprietatea are patru dormitoare și costă aproximativ 120 de lire sterline pe noapte. O puteți vizita aici.

CASA PRIVATĂ CU PISCINĂ, LOS ANGELES, CALIFORNIA

Intimitatea este ceea ce face ca această casă din California să fie cool. Piscina înconjurată de verdeață, cu vederi mărețe asupra orașului, tavane înalte și un pat queen-size uriaș, completează senzația de opulență. Pentru trei persoane, costă aproximativ 145 de lire sterline pe noapte. O puteți vizita aici.

CASĂ BALINEZĂ, BALI, INDONESIA

Această casă în copaci este potrivită pentru copii și se află la doar trei minute de plajă, în ciuda faptului că se află în mijlocul junglei. Dispune de o zonă de living deschisă la etaj și de o piscină „frumos luminată seara și turcoaz în timpul zilei.” Este situată într-un sătuc, unde nu există „Starbucks” sau Mcdonalds ”, dar există o serie de restaurante locale și magazine de noapte. Costul pentru două persoane este aproximativ 75 de lire sterline pe noapte. O puteți vizita aici.

CASĂ SUB PĂMÂNT  „HYGGE”, ORONDO, WASHINGTON

Această locuință inspirațională este așezată în zona montană a râului Columbia. „Fiecare parte din această mică locuință îți va încălzi sufletul. Pe fiecare cărare, te poate așteapta o aventură incredibilă.” Pentru două persoane costă aproximativ 320 GBP pe noapte. O puteți vizita aici.

CASĂ ECO DIN BAMBUS , BALI, INDONESIA

Vrei să te îndepărtezi de lumea reală? Această retragere  este posibilă în Bali. Așezată în sălbăticie,din jurul vulcanului Gunung Agung, această casă cu totul de bambus este la kilometric-distanță de viața orașului. Cu toate acestea, există încă urme ale civilizației; cei care nu au chef să gătească pot profita de „Hideout Bistro”, care oferă oaspeților mâncăruri pe care să le savureze în intimitatea casei. „Ascunzișul” costă 125 de lire sterline pe noapte, pentru două persoane. O puteți vizita aici

HECTOR CAVE HOUSE, SANTORINI, GRECIA

O altă casă rupestră ,prezentă în listă, demonstrează probabil că retragerea “în intestinele pământului” până acum nu s-a terminat. Hector -casa  pesteră-este acolo sus. Dispune de o piscină cu scufundări, și vederi incredibile asupra calderei Santorini – cu apusuri de soare perfecte – și interioare liniștitoare. Pentru cinci prsoane  costă aproximativ 520 de lire sterline pe noapte. O puteți vizita aici.

CASA PE PLAJĂ PRIVATĂ, SANTA CATARINA, BRAZIL

Această proprietate pe plajă are „o vedere panoramică la mare și acces direct la plaja principală a proprietății. Accesul imediat la propria plajă privată și locația parcului natural fac ca această casă să fie foarte atractivă. Casa este o bijuterie cu geamuri de la tavan la podea și interioare din lemn natural. Pot dormi opt personae și costă doar 43 lire sterline de persoană pe noapte. O puteți vizita aici.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii