FacebookTwitterLinkedIn

Vara aceasta unele dintre cele mai pretențioase destinații și-au deschis ușile hotelurilor proaspăt construite sau renovate. Noile proprietăți ating stelele de lux, dorind să ofere turiștilor vacanțe prețioase.

Forbes Travel Guide pune pe listă unele dintre marile inaugurări de hotel care, spun ei, vor deveni preferate până în toamnă:

Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana, Cuba

Gran Hotel este primul hotel de cinci stele din Cuba. Terasa de pe acoperiș alături de piscina enormă seduc și completează peisajul de Old Havana, iar încăperile cu tavan înalt și ferestrele în stil franțuzesc se deschid înspre un peisaj bogat în clădiri Unesco.

Waldorf Astoria, Beverly Hills

Proprietatea de pe Coasta de Vest abundă în detalii uimitoare: de la ornamentele sălilor, la candelabrele de cristal, până la atribuirea unui asistent personal fiecărui oaspete. Designul interior poartă semnătura faimosului designer francez Pierre-Yves Ronchon, iar restaurantul se bucură de viziunea renumitului chef Jean-Georges Vongerichten, a căror meniuri combină bucătăria franceză cu cea americană.

Fairmont Austin, Texas

În primul rând, acest colos al Texasului cu peste 1000 de camere iese în evidență prin grandoare. Apoi se face remarcat prin facilitățile pe care le pune la dispoziție, cuprinzând cinci restaurante diferite, piscină și terasă la etajul șapte sau beneficii oferite de Fairmont Austin Spa: tratamente de reîntinerire, jacuzzi, saună, centre de fitness și de relaxare. Deschiderea hotelului va avea loc în septembrie, lăsând spațiu clienților pentru a se bucura de priveliștea pe care o oferă lacul Lady Bird.

Hôtel de Crillon, Paris

Cei patru ani de renovare s-au concretizat printr-un aer parizian de secol 18. Arată măreț și distins. Piscina interioară cu acoperiș din sticlă, salonul de înfrumusețare pentru domni, grădina și apartamentele a căror priveliști dau ori înspre curtea interioară ori înspre străzi pietonale adaugă stele hotelului.

Fairmont Empress, Canada

Localizat pe coasta vestică a Canadei, hotelul reprezintă o locație specială prin însăși Insula Vancouver. Restaurarea clădirii a adus o transformare radicală a iconicei Grand Dame Fairmont Empress. Designul impresionant și detaliile sunt inspirate din moștenirea arhitecturală clasică care s-a găsit împletită cu cea modernă. Printre ofertele puse la dispoziție se numără Willow Stream Spa, Health Club sau bucătăria must see Empress & Q Bar.

The Adelphi Hotel, New York

Vechi de 150 de ani, hotelul a fost regândit pentru a-l personifica cu note moderne, păstrând în același timp respectul pentru arhitectura clasică. Ei înșiși declară că scopul lor este de a onora trecutul punând accent pe fiecare detaliu din prezent pentru ca experiența clienților să fie memorabilă. Camerele sunt elegant decorate, băile din marmură au încălzire prin podea iar restaurantul Blu Hen, cu ale sale ferestre impunătoare, face locul un spațiu aerisit și luminos la ora mesei.

Grand Hyatt Baha Mar, Bahamas

Plaja din Bahamas atrage noi clienți prin inaugurarea resortului Grand Hyatt Baha. Camerele care dau înspre mare, terenurile de golf, piscinele, plaja exclusivistă cu nisip alb sau Casinoul Baha Mar fac din șederea la resort o experiență aparte.

Rosewood Puebla, Mexico

Clădirea aparține patrimoniului mondial Unesco. Colorată și bogată în cultură, Puebla captivează privirea prin intrările cu arcade, prin arta locală sau podelele din ceramică de secol 18. Cei care ajung acolo sunt sfătuiți să ajungă și la barul situat pe acoperiș, unde pot să savureze o margarita în timp ce admiră priveliștea centrului și vulcanii din zare.

Sursa: forbes.com