Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

7card țintește 3,5 milioane de euro în 2016, alături de un nou director comercial

După ce a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 1,8 milioane de lei, 7 card vizează pentru 2016 extinderea și o sumă de 3,5 milioane de lei, alături de noul director comercial, Dragoș Bunescu.
Andrei Cretu si Iulian Circiumaru 7card by fixfoto

În 2015 conceptul 7 card a cunoscut un interes crescut din partea companiilor, abonamentul fiind inclus în pachetele oferite ca beneficii angajaților, alături de abonamentele de sănătate sau tichetele de masă. Așadar, 7 card a încheiat anul cu aproximativ 10.000 de abonați activi, față de 5.500 în aceeași perioadă a anului trecut și 400 de companii partenere.

FONDATORII 7CARD, SPEAKERI LA  „SUCCESSFUL ME” 5  

S-a constat o creștere a solicitărilor venite de la angajatorii din provincie și a celor cu sedii centrale în București, dar cu puncte de lucru în diverse orașe din țară. „Anul trecut am început dezvoltarea la nivel național, tocmai pentru a acoperi cererea venită din partea angajatorilor. Primii pași către provincie au fost făcuți la finalul lui 2014, însă anul trecut a fost cel în care am pătruns în mai multe orașe, am semnat partneriate cu companii românești din țară și am pus bazele unei rețele la nivel national, rețea care va fi dezvoltată în 2016”, spune Andrei Creșu, co-fondator 7 card.

Echipa 7card a cooptat pentru coordonarea departamentului comercial pe Dragoș Bunescu, fost manager comercial în multinaționale de top, pentru a ajuta, în principal, la extinerea conceptului, obiectivul prioritar pe anul acesta. „Am căutat un om cu experiență comercială, cu viziune, de aceea colaborarea cu Dragoș Bunescu va fi, cu siguranță, una de success. Și, mai ales, va ajuta mult la extinderea 7card pe viitor”, spune Iulian Cîrciumaru, co-fondator 7card.

VEZI ȘI: Work&life balance: Iulian Cîrciumaru

În 2016, focusul îl reprezintă continuarea extinderii rețelei la nivel national și, cel puțin, dublarea numărului de abonați activi. Începând cu prima lună a acestui an, 7card și-a făcut prezența în alte două orașe, Pitești și Craiova, unde cei mai mulți abonați sunt angajați ai unor companii din energie, bănci, telecomunicații și industria producătoare de piese auto. Abonamentul va fi disponibil și la Sibiu și Constanța în următoarele luni, dar sunt luate în calcul și alte orașe, cu potențial economic mare. În prezent, 7card permite accesul la săli de sport din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Piteşti.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii