Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

70% din populația adultă a Uniunii Europene este vaccinată complet

70% din populația europeană adultă este vaccinată complet, a anunțat Comisia Europeană. Acest lucru înseamnă că 256 de milioane de adulți europeni au în prezent o schemă completă de vaccinare, informează Radio România Actualități.
070 core UE Ursula von der Leyen

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, a declarat că strategia statelor Uniunii de a lucra împreună a dat rezultate bune, că Europa se află astfel în avangarda luptei mondiale împotriva COVID-19 și că trebuie continuat procesul de vaccinare.

Ursula von der Leyen: „Aceasta este o mare realizare, care arată ce putem face atunci când lucrăm împreună. Însă pandemia nu s-a încheiat şi trebuie să rămânem vigilenţi. În primul rând, este nevoie ca şi mai mulți europeni să se vaccineze rapid, pentru a evita un nou val de infectări și pentru a opri răspândirea noilor variante”, conform Radio România Actualități.

Ursula von der Leyen a promis că Europa va sprijini şi restul lumii să se vaccineze şi a precizat că vor fi ajutate în primul rând ţările cu venituri mici şi medii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii