Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

70 de restaurante, baruri și magazine alimentare de pe litoral au fost amendate

Aproape 70 de unităţi de alimentaţie publică de pe litoral au fost amendate, în ultima săptămână, de către inspectorii sanitar-veterinari.  
 aboneaza-te
restaurant terasa plaja

Suma totală a amenzilor a fost de 400.000 de lei, principalele nereguli fiind legate de igiena precară, ambalare şi etichetare necorespunzătoare a produselor, informează DSVSA Constanța.

Au fost controlate 237 de unităţi amplasate în cele şapte zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia.

Astfel, “68 de unităţi, respectiv 27 de restaurante, 8 unităţi tip fast – food, 5 unităţi tip bufet, o unitate tip bistro, 6 magazine alimentare, 13 baruri, 3 braserii, 3 laboratoare cofetărie/patiserie, 2 mijloace de transport auto au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 440.000 de lei“, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

Totodată, au fost confiscate şi retrase de la vânzare peste 32 kilograme de preparate şi semipreparate culinare improprii consumului.

Pentru sesizarea neregulilor se poate folosi numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786.577.007,   dar și Call – Center-ul ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii