Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

7 idei pentru timpul petrecut acasă în perioada pandemiei COVID-19

Ești pasionat/ă de domeniul auto? Aceste idei amuzante îţi vor oferi o doză zilnică de divertisment, chiar şi atunci când nu poţi conduce.
 aboneaza-te
bmw 6

Așa că, rămâi acasă şi ai grijă de sănătatea ta, pentru că astfel vom contribui împreună la limitarea răspândirii epidemiei de COVID-19.

„În aceste momente dificile, prioritatea noastră este sănătatea şi siguranţa personalului şi a dumneavoastră. Astfel, am creat împreună cu partenerii noştri de service un serviciu pentru preluarea şi livrarea automobilului acasă fără interacţiune directă între dumneavoastră şi personalul mărcii. Misiunea noastră este să sprijinim în continuare mobilitatea clienţilor noştri, dar şi de a menţine, chiar şi prin alte mijloace, legătura puternică pe care o avem cu toţii cu plăcerea de a conduce un automobil BMW”

 

„Ştim că în această perioadă sunt lucruri mult mai importante decât să vorbim despre automobile şi mobilitate. Pentru BMW, în calitate de brand internaţional, sănătatea clienţilor, a fanilor şi a angajaţilor noştri este prioritară. Vom acţiona în consecinţă, cu încredere şi solidaritate. Suntem aici pentru a face ceea ce facem noi cel mai bine: îţi aducem bucurie în fiecare zi, chiar şi în aceste vremuri dificile. Vom trece împreună şi peste această perioadă grea. Ai grijă de tine”,  încurajează BMW România

Vezi șapte idei excelente despre cum îți poți petrece timpul acasă în această perioadă dificilă:

1. ALEGE PENTRU ECRANUL TĂU UN MODEL BMW

Dacă vrei să ai mereu cu tine sunetul distinctiv al unui model BMW clasic cu motor cu 6 cilindri în linie sau cu motor BMW M, avem o idee minunată pentru tine: caută în platformele de streaming filmele celebre în care modelele BMW fac parte din distribuţie – precum „Misiune imposibilă” („Mission: Impossible”). Agentul secret Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, conduce la limită modelele BMW M. Sau poţi urmări filme de acţiune, precum „Ronin”, „Curierul” („The Transporter”), sau filme din seria James Bond, precum „Tomorrow Never Dies” şi „GoldenEye”. Distracţie plăcută!

2. BUCURĂ-TE DE CONŢINUT AUDIO: NOUL PODCAST BMW.

Acum poţi asculta plăcerea de a conduce! Ia loc, relaxează-te şi intră în lumea BMW. Noul podcast BMW este o aventură în lumea BMW, prezentând în acelaşi timp şi viziunea noastră asupra viitorului mobilităţii.

➜ Spotify
➜ iTunes
➜ Google Podcast
➜ AudioNow
➜ Deezer
➜ Stitcher
➜ Castbox

3. AFLĂ LUCRURI INEDITE DESPRE BMW


Este bine să te distrezi acasă, dar poţi afla şi lucruri inedite. Astfel, îţi poţi împrospăta cunoştinţele despre BMW! De la semnificaţia logo-ului BMW, istoria numelui şi poreclele sale, până la pronunţarea sa în diferite ţări – după ce vei citi aceste articole pe bmw.com, nimeni nu va mai pune vreodată la îndoială cunoştinţele tale despre BMW.

4. O TURĂ PE CIRCUITUL DE CURSE VIRTUAL

Deja ai terminat de citit o carte? Ai vrea să mai faci şi altceva, dar nu vrei să te desparţi de modelul tău BMW? Recomandarea noastră: alege jocul potrivit cu maşini de curse şi modelul BMW preferat şi apasă pedala de acceleraţie. Cu sfaturi de la acest jucător profesionist, vei da startul distracţiei.

5. GĂTEŞTE BMW

Grădiniţele şi şcolile sunt închise – ce faci acum? În timp ce lucrează de acasă, mulţi părinţi trebuie să se ocupe atât de activităţile zilnice de la birou, cât şi de îngrijirea copiilor. Distraţi-vă gătind, prin prepararea unui tort BMW. Avem chiar aici reţeta pentru un tort în formă de maşină. Pe locuri, fii gata, găteşte!

6. ASCULTĂ PLAYLISTUL PREFERAT DIN MAŞINĂ STÂND PE CANAPEA

Muzica se aude cel mai bine atunci când este ascultată în automobil în timp ce conduci. Astfel, chiar dacă maşina ta rămâne în garaj, iar tu te afli pe canapea, poţi recrea acea senzaţie unică din călătoriile tale. Am creat un playlist cu cele mai bune 70 de melodii pentru condus, astfel ca le poţi asculta din confortul propriei case. Încearcă difuzoarele cu testul nostru profesionist pentru difuzoare. Dă muzica mai tare!

7. WALLPAPER BMW PENTRU SMARTPHONE

Chiar dacă stai în casă, ai smartphone-ul aproape tot timpul în mână. Astfel, pentru a scăpa de plictiseală schimbă-ţi wallpaper-ul cu unul cu BMW Vision M Next. De asemenea, poţi descărca template-ul 3D şi poţi urmări imprimanta 3D cum îţi creează propriile piese BMW, strat cu strat.

 

Sursă articol: Bmw.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii