Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

7 accesorii esențiale pentru amenajarea unui SPA chiar la tine ac

Nimic nu este mai relaxant decât o baie binemeritată după o zi plină de activități, sarcini obositoare și stres. Mulți dintre noi își doresc chiar să se bucure de o zi întreagă de răsfăț la un centru SPA, însă nu întotdeauna timpul sau bugetul ne permite.

Totuși, dacă nu ai timp să ajungi la un centru SPA, ce spui să vină acesta la tine acasă? Vezi care sunt cele 7 accesorii esențiale pentru amenajarea unui loc de recreere și răsfăț chiar în locuința ta!

 

Coloana de duș

Printre cele mai importante perioade pe care le petreci într-un centru SPA este momentul în care te relaxezi în cadă, urmat apoi de masaje corporale cu uleiuri esențiale. Dacă vrei să te bucuri pe deplin de toate facilitățile pe care le meriți, investește într-o coloană de duș multifuncțională, cu mai multe funcții pentru capetele de duș, cu termostat, cu pară și pălărie de duș.

 

Cadă cu hidromasaj

Dacă bugetul și spațiul din locuință permite, poți investi într-o cadă cu hidromasaj deoarece te va ajuta să te relaxezi extraordinar de bine după o zi plină de activități. Vei simți jeturile de apă care vor stimula mușchii și îți vor oferi o senzație de confort.

 

Generator de aburi

Generatorul cu aburi este ideal pentru a crea o saună chiar la tine în locuință. Este potrivit pentru aromaterapie, relaxare și slăbire datorită aburului, dar și a căldurii emise. Există saune sau generatoare de aburi portabile, fiind confortabile și ușor de montat.

 

Lumânări și bețișoare parfumate

Un ambient plăcut, ideal pentru o zi de SPA la tine acasă, are nevoie de o lumină de cameră discretă, chiar romantică, dar și de bețișoare parfumate care să creeze atmosferă și să-ți trezească simțurile olfactive. Alege aromele și esențele favorite, fie acestea de ocean, de bumbac, fresh sau de buchete florale.

 

Produse de igienă intimă

Spre deosebire de o baie relaxantă de care te poți bucura aproape în orice moment, o baie în stil SPA trebuie urmată de un masaj reconfortant. Ca să te bucuri de un masaj „ca la carte” vei găsi numeroase tutoriale pe internet, însă trebuie să folosești uleiuri hrănitoare și lapte de corp pentru ca pielea ta să fie răsfățată și sănătoasă!

Cu atât mai mult, nu uita de celelalte produse cosmetice și elemente tipice sesiunii de SPA, precum spumantul de baie, o lufă de peeling și exfoliere, măști de față și de păr, piatră ponce, creme faciale, creme pentru corp, creme pentru mâini și pentru picioare.

 

Prosoape moi și halat confortabil la atingere

După numeroase clipe de răsfăț și relaxare, poți încheia sesiunea de SPA de la tine de acasă cu ajutorul unor prosoape moi și a unui halat intim, pufos și de calitate care să fie foarte plăcut la atingere. Deoarece există o plajă extinsă de prosoape și halate, alege modelele și culorile favorite.

 

Dispozitiv de masaj

Chiar dacă înveți cu ajutorul tutorialelor de pe internet să faci masaj, este recomandat să investești și în dispozitive sau accesorii de masaj, fie acestea electrice sau manuale. 

De exemplu, poți alege un dispozitiv digital de masaj pentru picioare care te va ajuta să te relaxezi pe deplin sau chiar instrumente manuale pentru masaj: perie anticelulitică, ventuze masaj, roller de lemn, rolă zimțată din jad, instrument terapeutic pentru masaj capilar, etc.

Cu siguranță după ce ai investit în cele mai importante accesorii și obiecte pentru a crea un loc SPA chiar la tine acasă, ai nevoie de o clipă de relaxare. Ce spui să dai o șansă amenajărilor noi adus în locuința ta?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii