Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

6 investiții necesare pentru un pasionat de gaming

Orice pasionat de gaming are nevoie de un spațiu dedicat acestei activități, care ocupă un loc important în viața lui. Există gadgeturi care trebuiesc achiziționate, dar și piese de mobilier care pot duce întreaga experiență la un alt nivel. Întregul ansamblu poate fi completat cu accesorii distractive care vor sublinia destinația camerei respective. 

Unele investiții sunt necesare, iar altele sunt cool, așa că am pregătit un articol plin cu recomandări. Vei vedea că, deși unele componente ale gamingului, cum sunt mouse-ul și tastatura, pot fi cele utilizate în munca de zi cu zi, nimic nu se compară cu un mouse cu specificații precum cele de aici:   https://www.pcgarage.ro/mouse-gaming.

Accesoriile pentru gaming Bluetooth sunt ideale dacă nu suporți dezordinea și cablurile întinse prin cameră. Cu toate acestea, trebuie să știi că ele încetinesc viteza de funcționare și chiar dacă asta nu deranjează când navighezi pe net, atunci când joci online, poate face diferența dintre viață și moarte (virtual vorbind, evident). 

1.Tastatură și mouse

Sunt cele două device-uri care pot face diferența dintre câștigarea sau pierderea unui campionat. Este important să alegi o tastatura și un mouse care sunt rapide, versatile și de încredere. VIteza de click oferită de un mouse cu tehnlogie superioară poate fi detaliul care te face să treci la nivelul următor. Dacă și ție, la fel ca la majoritatea gamerilor, îți place să joci pe întuneric, trebuie să știi că există o mulțime de modele de mouse și tastatură care au lumini colorate în background. 

2.Căști 

Sunt un accesoriu esențial dacă vrei să joci cu prietenii, jocuri online multiplayer.  Alege un model rezistent, cu sunet stereo sau surround, care te va ajuta să auzi sunetele din toate direcțiile. Un microfon detasabil te va ajuta să comunici în timp real cu coechipierii tăi. O pereche de căști cu fir poate fi un detaliu limitativ, dar beneficiile unui lag zero sunt de neînlocuit atunci când ești în mijlocul unei confruntări importante, în care comunicarea este cheia succesului.

3.Scaun ergonomic

Atunci când o sesiune de gaming se întinde pe durata a mai multe ore, un scaun ergonomic este tot ce ai nevoie pentru a-ți proteja spatele. În caz contrar, durerile lombare și chiar amorțeala membrelor inferioare și superioare pot deveni o afecțiune constantă, care se poate croniciza cu timpul. Alege un scaun confortabil, cu susținere lombară, reglabil pe înălțime și care oferă acțiune de pivotare în funcție de înclinare. Tetiera, cotiere reglabile, și roțile sunt foarte importante dacă știi că urmează să petrece mult timp pe scaunul respectiv. 

4.Monitor cu rezoluție înaltă

Orice joc de ultimă generație poate deveni banal dacă este rulat pe un monitor cu rezoluție slabă. Monitoarele pentru gaming acceptă HDR, gamă dinamică înaltă, o tehnologie video care face culorile să pară mai realiste și FreeSync de la AMD, care reduce apariția erorilor vizuale, având o rată de răspuns de 1 ms. Asta reduce decalajul dintre ceea ce se întâmplă în joc și ceea ce faci. 

5.Un birou adecvat

Dimensiunile biroului la care te joci sunt importante pentru confortul tău personal, dar și pentru performanțele pe care le vei obține în competiții. La modul general, regula cu cât mai mare cu atât mai bine, se aplică și în cazul biroului. Evident, trebuie să ții cont de dimensiunile camerei tale, dar asta nu reprezintă neapărat o constrângere. Biroul de colț este un model atractiv și util, deoarece se potrivește perfect în camere de orice dimensiuni. 

6.Lumina ambientală

Majoritatea gamerilor preferă să stingă lumina puternică, pentru a evita contrastul dintre monitor și lumina din cameră, dar și pentru a se putea integra mai bine în atmosferă. Ochii trebuie să se adapteze în permanență la jocul luminilor de pe ecran, iar dacă întreg contextul nu este unul confortabil, creierul tău va fi suprasolicitat, iar rezultatul sunt dureri de cap și greață. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii