FacebookTwitterLinkedIn

Bebeluşul tău are nevoie de un somn odihnitor şi de o totală atenţie din partea ta. Este necesar să îi oferi cele mai bune saltele şi un confort pe toată durata somnului său, indiferent de momentul zilei în care doarme. De aceea este bine să alegi cea mai potrivită saltea pentru pătuţul pe care îl are. 

Există mai multe tipuri de saltele, iar tu poţi face alegerea corectă pentru ceea ce doreşti să obţii, cercetând ofertele de la SomnArt.ro. Aici vei descoperi o gamă largă de opţiuni şi de dimensiuni care pot să fie perfecte pentru tine şi familia ta. Iată câteva avantaje pe care le poţi avea dacă alegei saltelele SomnArt speciale pentru bebeluşi:

1. Saltelele pentru bebeluşi trebuie să fie bine alese, conform dimeniunilor pătuţului lor

Este important să măsori foarte bine pătuţul şi să cumperi o saltea potrivită pentru dimensiunile acestuia. Astfel, o să poţi să poţi să ai o saltea care să fie foarte bine integrată, fără să existe nici un spaţiu între pat şi saltea. În acest mod, salteluţa nu o să se mişte, iar copilul o să aibă confort pe tot parcursul somnului său. 

2. Saltelele mai ferme sunt o opţiune potrivită pentru bebeluşi

Fermitatea este importantă pentru un bebeluş. El creşte foarte repede, iar corpul lui este în continuă schimbare. De aceea este important să aibă parte de o saltea cu o fermitate medie sau mare. El va putea să aibă o susţinere corespunzătoare şi să se simtă bine în perioadele de somn sau atunci când s-a trezit şi stă în pătuţ. 

3. Saltelele pentru bebeluşi de la SomnArt au certificarea Oeko-Tex Standard 100

Există o foarte mare atenţie acordată certificărilor şi aspectelor ce ţin de modul de construcţie al saltelelor SomnArt. Astfel, pentru saltelele specifice copiilor mici, există certificarea numită Oeko-Tex Standard 100. Această certificare este legată de testul pentru absenţa substanţelor periculoase. Este important ca saltelele pentru bebeluşi să aibă un grad de siguranţă mărit, aşadar, SomnArt este oricând implicat în construirea unor saltele de calitate superioară. Bebeluşul tău o să aibă un somn liniştit şi în siguranţă, alături de saltelele special concepute pentru el. 

4. Saltelele asigură suportul corpului bebeluşului la un nivel optim, perfect pentru structura unui copil mic

O saltea bine concepută asigură suportul pentru corpul bebeluşului, la un nivel optim. Astfel, poţi alege să cumperi saltelele de la SomnArt, care au un miez corect construit pentru a fi perfecte pentru un copil mic. 

5. Există saltele cu strat impermeabil pentru protecţia saltelei şi utilizarea ei pentru o perioadă mai mare de timp

Un beneficiu major al unei saltele specifice pentru bebeluşi, este acela al prezenţei stratului impermeabil. Acesta este perfect pentru a proteja salteaua de lichidele existente. Astfel salteaua se păstrează impecabil pentru o perioadă mare de timp şi este foarte uşor de curăţat totul. O să ai o saltea curată şi pregătită pentru somnul copilului tău, de fiecare dată. 

6. Husele detaşabile ale saltelelor se pot spăla pentru o bună curăţare total necesară în cazul bebeluşilor

Salteaua poate avea şi husă cu model specific celor mici. Astfel, o să poţi cumpăra o saltea cu husă cu desene animate, cu modele diferite şi foarte atrăgătoare pentru orice bebeluş. 

Saltelele de la SomnArt specifice pentru bebeluşi au şi garanţie, în funcţie de fiecare model în parte. Acest lucru dovedeşte calitatea pe care o oferă şi posibilitatea de a o folosi pentru timp îndelungat. Este important modul în care salteaua este îngrijită şi curăţată. Dacă are două feţe, este important să îi schimbi partea constant şi să poţi să o utilizezi corect. De asemenea, dacă are husă detaşabilă, ea trebuie spălată. Cele cu protecție impermeabilă sunt protejate în mod automat de acest material care reuşeşte să blocheze lichidele